Λίστα προϊόντων Beissier

Η εταιρεία Beissier είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας και της καινοτομίας.
Μια εμπειρία που έχει επιτύχει από το 1930 και οφείλεται στην έντονη συνεργασία με τους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές.
Και μια καινοτομία που ανταποκρίνεται στο στόχο της να προσφέρει στον επαγγελματία αλλά και τον ιδιώτη χρήστη το καλύτερο προϊόν, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που μπορεί να βρούν σε καθημερινή βάση.

Η εταιρεία Beissier είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας και της καινοτομίας.
Μια εμπειρία που έχει επιτύχει από το 1930 και οφείλεται στην έντονη συνεργασία με τους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές.
Και μια καινοτομία που ανταποκρίνεται στο στόχο της να προσφέρει στον επαγγελματία αλλά και τον ιδιώτη χρήστη το καλύτερο προϊόν, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που μπορεί να βρούν σε καθημερινή βάση.


Η Beissier είναι 100% ιδιοκτησία της STO AG


1871 Η εταιρεία Beissier S.A. ιδρύθηκε στο Παρίσι (Γαλλία) ως κατασκευαστής βιομηχανικών κολλών και προϊόντων για ελαιοχρωματιστές.
1930 Δημιουργία του εργοστασίου παραγωγής στην Pasajes (Ισπανία) με την ίδια δραστηριότητα.
1944 Η Beissier Ισπανίας δημιουργεί πρώτη στην ισπανική αγορά κονίαμα σπατουλαρίσματος με την ονομασία AGUAPLAST, καταλαμβάνει ηγετική θέση στην παραγωγή και τις πωλήσεις.
1952 Πρωτοπόροι στην ανάπτυξη των χρωμάτων διασποράς στην Ισπανία.
1964 Ανάπτυξη του ISOFIX: Μιας βαφή ειδικά σχεδιασμένη για να απομονώνει και να καλύπτει τους λεκέδες. Και πάλι γίνεται ηγέτης στην Ισπανία.
2000 Η δραστηριότητα των βιομηχανικών κολλών τερματίζεται και πωλείται στο γαλλικό γκρουπ Alquier.
2001 Γίνονται τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων στην Errenteria. Όλες οι δραστηριότητες, αποθήκες, γραφεία ενσωματώνονται στις νέες εγκαταστάσεις.
2002 Η εταιρεία μπαίνει στο γκρουπ STO AG.
2003 Ανάπτυξη της φίρμας AGUAPLACK: Προϊόντα για γυψοσανίδες και fiberplasterboards.
2007 Η Beissier λανσάρει 15 νέα προϊόντα
2010 Καθιερώνει μια νέα σειρά κονιαμάτων, ειδικά σχεδιασμένα για προσόψεις.
....


Η Beissier συνεργάζεται πολύ στενά με τους επαγγελματίες, ερευνώντας τις πιο πρωτοποριακές λύσεις για τα προβλήματα των επιφανειών στις οποίες εργάζονται.
Η Beissier είναι ο ηγέτης στην Ισπανία, λόγω της εφαρμογής υψηλής τεχνολογίας, σε κάθε διαδικασία παραγωγής.
Εκτός από την εργασία με εξαιρετική προσοχή προς τον πελάτη, η Beissier έχει εισάγει διαδικασίες τέτοιες που εξασφαλίζουν την προστασία του περιβάλλοντος σε κάθε φάση της παραγωγής και διάθεσης.
Διαθέτει Πιστοποιητικό ISO 9001:00 και Πιστοποιητικό ISO 14001:04


Επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα της εταιρίας Beissier

Περισσότερα
ανά σελίδα

Ετοιμόχρηστος στόκος πολλαπλών χρήσεων για γέμισμα, σπατουλάρισμα και  ανακαίνιση εσωτερικών επιφανειών καθώς επίσης και για την αρμολόγηση και το τελικό φινίρισμα συστημάτων ξηράς δόμησης. 

Επισκευαστικό Σκυροδέματος και αδιάβροχος επισκευαστικός στόκος. Προϊόν Αδιάβροχο και ανθεκτικό στην Ενανθράκωση. Διαπερατό από τους υδρατμούς και το CO2. Δεν απελευθερώνει αλκάλια, μπορεί να επαναβαφεί μετά από 48 ώρες

Τελευταίες τεχνολογικής γενιάς στόκος πλήρωσης. Πολύ μεγάλη ικανότητα πλήρωσης, μπορεί να εφαρμοστεί σε πάχος μέχρι και 50mm σε μία μόνο στρώση. Επικολλάται απόλυτα πάνω από όλα τα διαφορετικά υποστρώματα, τόσο απορροφητικά όπως (γύψος, γυψοσανίδα, τσιμέντο, σκυρόδεμα, ξύλο, πέτρα...) όσο και στα δύσκολα ή μη απορροφητικά.

Ενισχυμένο ελαστικό μίγμα με ίνες υάλου. Υψηλή ελαστικότητα, συνοχή και ευκαμψία. Ενισχυμένο με ίνες υάλου, δεν ρηγματώνει. Αντικαθιστά τις  ελαστικές ταινίες και το ύφασμα γεφύρωσης ρωγμών. Ανθεκτικό στο νερό και την γήρανση.

Ελαστική μαστίχη (ελαστομερής στόκος) για την πλήρωση και σφράγιση μεγάλων και δυναμικών ρωγμών. Μεγάλη γεμιστική ικανότητα. Μόνιμη ελαστικότητα (-10°C έως +70°C). Ενισχυμένο με μικροϊνες υάλου. Άριστη πρόσφυση στα υποστρώματα τοιχοποιίας.

Ελαφρύς στόκος πούδρας. Μέγιστη γεμιστική ικανότητα με ελάχιστο βάρος. Δεν συρρικνώνεται και δεν σκάει. Προσδίδει μια ομαλή, λεία και πολύ λευκή επιφάνεια.

Στόκος σε σκόνη. Ευέλικτος ελαφρύς στόκος για την εξομάλυνση, την ανακαίνιση και την πλήρωση με ιδιότητες για ακουστική και θερμική μόνωση. Σε 2 συνθέσεις ανάλογα με τον χρόνο εργασίας: 2 έως 6 ώρες

Ταχυστέγνωτος ελαφρύς στόκος πούδρας για εξωτερική χρήση. Γέμισμα οπών και ρωγμών χωρίς όριο. Εφαρμογή σε σκυρόδεμα, κυψελωτό σκυρόδεμα, τσιμέντο, τσιμεντόλιθους, τούβλα, σοβά, ξύλο κτλ. Ενισχυμένος με ίνες υάλου. Εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε πάχος χωρίς να συρρικνώνει ή να ρηγματώνει.

Αρμόστοκος πλακιδίων. Άριστη πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες. Βαθύ λευκό φινίρισμα. Ιδανικό για κουζίνες και μπάνια. Ανθεκτικό στο νερό, την υγρασία και την μούχλα.

Στόκος σε Σπρέι έτοιμος για χρήση σε μικροεπισκευές.

Έτοιμος γεμιστικός ακρυλικός στόκος με μικροίνες. Υψηλή ανθεκτικότητα σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες. Χωρίς όριο πάχους. Επαναβάφεται μετά από 24 ώρες.

Έτοιμος γεμιστικός στόκος με μικροίνες. Γεμίζει τρύπες και ρηγματώσεις έως και 10mm. Δεν συρρικνώνεται. Εξαιρετική πρόσφυση σε σοβά, γύψο, γυψοσανίδα, οπλισμένο σκυρόδεμα, κυψελοειδές σκυρόδεμα, τσιμέντo, τούβλα, πέτρα, παλαιοί βαμμένοι τοίχοι, ασταρωμένο ξύλο, πολυστερίνη κτλ. Αναμιγνύεται και τρίβεται εύκολα, χρήση εσωτερική.

Προβάλλονται 1 - 12 από 27 αντικείμενα