Λίστα προϊόντων Beissier

Η εταιρεία Beissier είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας και της καινοτομίας.
Μια εμπειρία που έχει επιτύχει από το 1930 και οφείλεται στην έντονη συνεργασία με τους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές.
Και μια καινοτομία που ανταποκρίνεται στο στόχο της να προσφέρει στον επαγγελματία αλλά και τον ιδιώτη χρήστη το καλύτερο προϊόν, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που μπορεί να βρούν σε καθημερινή βάση.

Η εταιρεία Beissier είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας και της καινοτομίας.
Μια εμπειρία που έχει επιτύχει από το 1930 και οφείλεται στην έντονη συνεργασία με τους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές.
Και μια καινοτομία που ανταποκρίνεται στο στόχο της να προσφέρει στον επαγγελματία αλλά και τον ιδιώτη χρήστη το καλύτερο προϊόν, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που μπορεί να βρούν σε καθημερινή βάση.


Η Beissier είναι 100% ιδιοκτησία της STO AG


1871 Η εταιρεία Beissier S.A. ιδρύθηκε στο Παρίσι (Γαλλία) ως κατασκευαστής βιομηχανικών κολλών και προϊόντων για ελαιοχρωματιστές.
1930 Δημιουργία του εργοστασίου παραγωγής στην Pasajes (Ισπανία) με την ίδια δραστηριότητα.
1944 Η Beissier Ισπανίας δημιουργεί πρώτη στην ισπανική αγορά κονίαμα σπατουλαρίσματος με την ονομασία AGUAPLAST, καταλαμβάνει ηγετική θέση στην παραγωγή και τις πωλήσεις.
1952 Πρωτοπόροι στην ανάπτυξη των χρωμάτων διασποράς στην Ισπανία.
1964 Ανάπτυξη του ISOFIX: Μιας βαφή ειδικά σχεδιασμένη για να απομονώνει και να καλύπτει τους λεκέδες. Και πάλι γίνεται ηγέτης στην Ισπανία.
2000 Η δραστηριότητα των βιομηχανικών κολλών τερματίζεται και πωλείται στο γαλλικό γκρουπ Alquier.
2001 Γίνονται τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων στην Errenteria. Όλες οι δραστηριότητες, αποθήκες, γραφεία ενσωματώνονται στις νέες εγκαταστάσεις.
2002 Η εταιρεία μπαίνει στο γκρουπ STO AG.
2003 Ανάπτυξη της φίρμας AGUAPLACK: Προϊόντα για γυψοσανίδες και fiberplasterboards.
2007 Η Beissier λανσάρει 15 νέα προϊόντα
2010 Καθιερώνει μια νέα σειρά κονιαμάτων, ειδικά σχεδιασμένα για προσόψεις.
....


Η Beissier συνεργάζεται πολύ στενά με τους επαγγελματίες, ερευνώντας τις πιο πρωτοποριακές λύσεις για τα προβλήματα των επιφανειών στις οποίες εργάζονται.
Η Beissier είναι ο ηγέτης στην Ισπανία, λόγω της εφαρμογής υψηλής τεχνολογίας, σε κάθε διαδικασία παραγωγής.
Εκτός από την εργασία με εξαιρετική προσοχή προς τον πελάτη, η Beissier έχει εισάγει διαδικασίες τέτοιες που εξασφαλίζουν την προστασία του περιβάλλοντος σε κάθε φάση της παραγωγής και διάθεσης.
Διαθέτει Πιστοποιητικό ISO 9001:00 και Πιστοποιητικό ISO 14001:04


Επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα της εταιρίας Beissier

Περισσότερα
ανά σελίδα

Ο στόκος για όλες τις δουλειές Γέμισμα: Γεμίζει τρύπες και κενά έως 50 mm (5 εκατοστά) εύκολα χωρίς συρρίκνωση, σκάσιμο ή ρηγμάτωση. Τελικό φινίρισμα: παρέχει ένα λεπτό, λείο και λιγότερο απορροφητικό φινίρισμα.

Εύκαμπτος υδατοδιαλυτός ξυλόστοκος ενισχυμένος με ίνες υάλου. Αντεπεξέρχεται έως και 20% σε διαστολές του ξύλου. Ελάχιστη συρρίκνωση. Στεγνώνει γρήγορα σε 2 ώρες. Πολύ εύκολο στο τρίψιμο. Μπορεί να επαναβαφή και να βερνικωθεί  όταν στεγνώσει.

Wood & Timber Reconstruction and Repair Filler - Στόκος Ανάπλασης και Επισκευής ξύλου.

Πρόσθετο σε μορφή συμπυκνωμένης πάστας, που περιέχει μυκητοκτόνα και αντιμουχλικά δραστικά συστατικά. Αναμιγνύεται σε κάθε είδους υδροδιαλυτά χρώματα και βερνίκια έτσι ώστε να παρεμποδίζεται ή μούχλα και ο σχηματισμός βρύων και μυκήτων.

Λευκό Αστάρι και χρώμα νερού πολλαπλών επιφανειών.  Εξαιρετική πρόσφυση σε μη πορώδεις επιφάνειες, εμπεριέχει και αναστολείς σκουριάς.

Αστάρι πολλαπλών επιφανειών σε σπρέι. Χρησιμεύει ως ενδιάμεση στρώση και αστάρι για μεταλλικές επιφάνειες:σίδερο, γαλβανισμένες επιφάνειες, αλουμίνιο, μόλυβδο, χαλκό, ορείχαλκο...πλαστικά, άκαμπτο PVC, μελαμίνη, ξύλο, κεραμικά πλακάκια, γυαλί κτλ. Χρήση εξωτερική - εσωτερική. 

Μονωτικό αστάρι νερού σε σπρέι. Εφαρμογή σε τσιμέντο, σκυρόδεμα,ασβεστικά υποστρώματα, παλαιά βαμμένα υποστρώματα. Χρήση Εξωτερική -  Εσωτερική.

Χοντρό τζελ για καθαρισμό των χεριών από πλαστικά χρώματα και λεκέδες. Μη-καυστικό καθαριστικό χεριών που βάφονται με πλαστικά χρώματα, λίπη, πίσσα, ίχνη από λευκή κόλλα κ.λπ.

Το χρώμα του νερού που καλύπτει λεκέδες οριστικά και για πάντα. Εσωτερικής & Εξωτερικής Χρήσης. Χρώμα προετοιμασίας (αστάρι) αλλά κα τελικό φινίρισμα βαφής τοίχων και οροφών.

Αφαιρεί και καθαρίζει λεκέδες μούχλας που προκαλούνται από την υγρασία. Προτείνεται ειδικά για μπάνια - WC, κουζίνες, υπόγεια και υγρές περιοχές. Η περιοδική και συχνή χρήση του αποτρέπει την επανεμφάνιση των κηλίδων μούχλας.

Θερμομονωτικό Χρώμα Νερού με μονωτικά μικροσφαιρίδια. Υψηλής ικανότητας θερμική μόνωση. Μειώνει τη συμπύκνωση.

Σταθεροποιητής σκουριάς. Σταθεροποιεί και αφαιρεί την σκουριά στις μεταλλικές επιφάνειες σε έπιπλα κήπου, μπαλκόνια, βεράντες, πλέγματα, σχάρες, μεταλλικές πόρτες, μεντεσέδες, κ.λπ. Για την προετοιμασία των επιφανειών από σίδηρο, χάλυβα, ψευδάργυρο και γαλβανισμένο σίδερο πριν την εφαρμογή των εξειδικευμένων ασταριών τους.

Προβάλλονται 13 - 24 από 24 αντικείμενα