Λίστα προϊόντων Little Greene

Η Little Greene παρασκευάζει τα καλύτερα χρώματα και τις καλύτερες ταπετσαρίες εδώ και 300 χρόνια.

Οι άνθρωποι της Little Greene χρησιμοποιώντας ιστορικές αναφορές από όλες τις βασικές περιόδους της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, από τον 17ο αιώνα μέχρι τα τέλη του 20ού αιώνα, είναι πολύ περήφανοι τόσο για την αυθεντικότητα των αποχρώσεων και των σχεδίων τους όσο και για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε κατά την παραγωγή.

Η Little Greene παρασκευάζει τα καλύτερα χρώματα και τις καλύτερες ταπετσαρίες εδώ και 300 χρόνια.


Οι άνθρωποι της Little Greene χρησιμοποιώντας ιστορικές αναφορές από όλες τις βασικές περιόδους της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, από τον 17ο αιώνα μέχρι τα τέλη του 20ού αιώνα, είναι πολύ περήφανοι τόσο για την αυθεντικότητα των αποχρώσεων και των σχεδίων τους όσο και για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε κατά την παραγωγή. Μπορεί να μην είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής χρωμάτων, διατηρώντας όμως το δικό της εργοστάσιο στους πρόποδες του Όρους Snowdon στη Βόρεια Ουαλία, κερδίζει σταθερά φήμη ως μία από τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου.


Είναι η μοναδική βρετανική κατασκευάστρια εταιρεία που εξακολουθεί να παράγει μια πλήρη σειρά παραδοσιακών και σύγχρονων χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων φινιρίσματος για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, λαδομπογιών, χρωμάτων δαπέδου και μιας σειράς «έξυπνων» χρωμάτων νερού «Intelligent Paints», ειδικά σχεδιασμένων για τα πολυάσχολα νοικοκυριά του σήμερα.


Οι αποχρώσεις των χρωμάτων της Little Greene είναι διαποτισμένες με ιστορία. Το ξακουστό χρωματολόγιο της παντρεύει την επιμελή έρευνα με την εμπειρογνωμοσύνη ως προς τα χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι μια διαχρονική παλέτα, σχεδιασμένη έτσι ώστε να κάνει την επιλογή απόχρωσης εύκολη και ευχάριστη εμπειρία.


Είναι το μοναδικό χρωματολόγιο στο οποίο θα δείτε γνήσια πορτοκαλί του 1970 μαζί με αυθεντικά γκρίζα της Γεωργιανής εποχής και ένα πραγματικό γαλάζιο του 1930.


Επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα της εταιρίας

Περισσότερα
ανά σελίδα

Ματ Πλαστικό χρώμα υψηλής περιεκτικότητας με ποιοτικές πρώτες ύλες

Ματ Πλαστικό χρώμα υψηλής περιεκτικότητας σε απόχρωση βαθύ μπλε με πολύ ποιοτικές πρώτες ύλες.

100% ακρυλικό χρώμα εξωτερικής χρήσης.

Χαμηλής οσμής και γυαλάδας παραδοσιακή ριπολίνη διαλύτου με μειωμένες ΠΟΕ

Αστάρι και υπόστρωμα νερού μεγάλης καλυπτικότητας, με πολύ χαμηλή οσμή, κατάλληλο για χρήση στις περισσότερες εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Παρουσιάζει εξαιρετική πρόσφυση σε υπάρχοντα αλκυδικά χρώματα. 

Χαμηλής γυαλάδας ριπολίνη ΝΕΡΟΥ, μεγάλη αντοχή στην υγρασία και τις φθορές.

Yψηλής ποιότητας, ριπολίνη ανοιχτού πόρου νερού, εξαιρετικά ανθεκτική και ελαστική, ματ-οπάκ φινιρίσματος για ξύλο με ισχυρά φίλτρα αντί-UV, κατάλληλη για όλες τις εξωτερικές ξύλο επενδύσεις.

Ανθεκτική και πλήρως πλενόμενη ριπολίνη ΝΕΡΟΥ με υψηλή γυαλάδα.

Το πιο φιλικό στο περιβάλλον πλαστικό χρώμα, παρέχει τελική απόδοση με αξιοθάυμαστο βάθος χρώματος και ματ φινίρισμα.

Υψηλής ποιότητας αστάρι προετοιμασίας με βάση το ΝΕΡΟ  για ξύλο, μεταλλο, τοίχο, γυψοσανίδα κ.τ.λ.

Χαμηλής οσμής αλλά υψηλής γυαλάδας παραδοσιακή ριπολίνη διαλύτου με μειωμένες ΠΟΕ

Υψηλής ποιότητας αστάρι προετοιμασίας με βάση διαλύτες με μειωμένο ΠΟΕ,  για ξύλο, μεταλλο, τοίχο, γυψοσανίδα κ.τ.λ.

Προβάλλονται 1 - 12 από 13 αντικείμενα