Λίστα προϊόντων Little Greene

Η Little Greene παρασκευάζει τα καλύτερα χρώματα και τις καλύτερες ταπετσαρίες εδώ και 300 χρόνια.

Οι άνθρωποι της Little Greene χρησιμοποιώντας ιστορικές αναφορές από όλες τις βασικές περιόδους της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, από τον 17ο αιώνα μέχρι τα τέλη του 20ού αιώνα, είναι πολύ περήφανοι τόσο για την αυθεντικότητα των αποχρώσεων και των σχεδίων τους όσο και για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε κατά την παραγωγή.

Η Little Greene παρασκευάζει τα καλύτερα χρώματα και τις καλύτερες ταπετσαρίες εδώ και 300 χρόνια.


Οι άνθρωποι της Little Greene χρησιμοποιώντας ιστορικές αναφορές από όλες τις βασικές περιόδους της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, από τον 17ο αιώνα μέχρι τα τέλη του 20ού αιώνα, είναι πολύ περήφανοι τόσο για την αυθεντικότητα των αποχρώσεων και των σχεδίων τους όσο και για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε κατά την παραγωγή. Μπορεί να μην είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής χρωμάτων, διατηρώντας όμως το δικό της εργοστάσιο στους πρόποδες του Όρους Snowdon στη Βόρεια Ουαλία, κερδίζει σταθερά φήμη ως μία από τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου.


Είναι η μοναδική βρετανική κατασκευάστρια εταιρεία που εξακολουθεί να παράγει μια πλήρη σειρά παραδοσιακών και σύγχρονων χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων φινιρίσματος για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, λαδομπογιών, χρωμάτων δαπέδου και μιας σειράς «έξυπνων» χρωμάτων νερού «Intelligent Paints», ειδικά σχεδιασμένων για τα πολυάσχολα νοικοκυριά του σήμερα.


Οι αποχρώσεις των χρωμάτων της Little Greene είναι διαποτισμένες με ιστορία. Το ξακουστό χρωματολόγιο της παντρεύει την επιμελή έρευνα με την εμπειρογνωμοσύνη ως προς τα χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι μια διαχρονική παλέτα, σχεδιασμένη έτσι ώστε να κάνει την επιλογή απόχρωσης εύκολη και ευχάριστη εμπειρία.


Είναι το μοναδικό χρωματολόγιο στο οποίο θα δείτε γνήσια πορτοκαλί του 1970 μαζί με αυθεντικά γκρίζα της Γεωργιανής εποχής και ένα πραγματικό γαλάζιο του 1930.


Επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα της εταιρίας

Περισσότερα
ανά σελίδα

Είναι Αστάρι νερού υψηλής ποιότητας ιδανικό για κάθε νέα άβαφη επιφάνεια ή σαθρό τμήμα τοίχων και οροφών. Είναι ιδανικό για την προετοιμασία νέων επιφανειών (σπατουλαρισμένων ή μη) ή τοπικών επισκευών.

Προβάλλονται 13 - 13 από 13 αντικείμενα