Λίστα προϊόντων Blatem

Προστατεύστε τους δικούς σας ανθρώπους. Με ιόντα Αργύρου. Αναστέλλει και αποτρέπει την ανάπτυξη οποιουδήποτε είδους βακρηριδίων στην επιφάνεια σε ποσοστό 99,9%. Δεν είναι επιφανειακή θεραπεία, είναι 100% μέσα στο προϊόν. Διατηρεί το σύνολο των αντιβακρηριακών του χαρακτηριστικών καθ'όλη την διάρκεια της ζωής του χρώματος.   

Σατινέ σμάλτο δύο συστατικών ακρυλικής πολυουρεθάνης.

Χρώμα νερού πολύ χαμηλής οσμής, που εφαρμόζεται και τρίβεται εύκολα, επιτρέποντας την αναπαραγωγή του πολύ διακοσμητικού εφέ κιμωλίας - Chalk paint effect.

Άχρωμο Ματ βερνίκι νερού Για εφαρμογή πάνω από το Χρώμα Κιμωλίας (Chalk Paint) Blatem. 

Υγρό και κρεμώδης 'Αχρωμο κερί νερού (Chalk Paint Cera Incolora). Προσδίδει απαλή υφή, αίσθηση χειροποίητου και προστασία με μια κίνηση. Εφαρμόζεται πάνω από το Χρώμα Κιμωλίας (Chalk Paint) Blatem για προστασία και αίσθηση χειροποίητου.

Υγρό και κρεμώδης Σκούρο κερί νερού (Chalk Paint Cera Oscura). Προσδίδει απαλή υφή, αίσθηση χειροποίητου και προστασία με μια κίνηση. Εφαρμόζεται πάνω από το Χρώμα Κιμωλίας (Chalk Paint) Blatem για προστασία και αίσθηση χειροποίητου.

Βερνικόχρωμα απομίμησης ξύλου πολυουρεθανικής σύνθεσης εξαιρετικής ποιότητας για εσωτερική και εξωτερική χρήση,

Υδατοδιαλυτό χρώμα πισίνας εμπλουτισμένο με ακρυλικές ρητίνες υψηλής ποιότητας. Η ειδική συνθεσή του το καθιστά ιδανικό προϊόν για πισίνες από τσιμέντο και μπετό.

Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα