Λίστα προϊόντων Blanchon

ανά σελίδα

Bαφή νερού 2 - συστατικών, πολυουρεθανικής σύνθεσης. Εύκολο στην εφαρμογή, το βάθος των χρωμάτων του το καθιστούν ιδανικό για μεγάλες επιφάνειες και ειδικότερα για δάπεδα από ξύλο.

Είναι ένα πολλαπλών χρήσεων αστάρι με βάση συνθετικές ρητίνες. Το προϊόν είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζεται πριν την εφαρμογή των HARD WAX OIL ή άλλων τελικών προϊόντων λαδιού για πατώματα και ειδικά όταν πρόκειται για εξωτική ξυλεία (κυρίως ιρόκο, merbau, IPE και teak) και σε ορισμένα ευρωπαϊκά ελαιώδη ξύλα (ελιά).

Το Διαβρωτικό 10’ νέας τεχνολογίας «υψηλής ισχύος» και χωρίς ξέβγαλμα, είναι κατάλληλο για οριζόντιες αλλά και για όλες τις κάθετες επιφάνειες: ξύλο, μέταλλο, γυαλί, τσιμέντο, κ.λπ.

Είναι το φυσικό συμπλήρωμα για τη διατήρηση όλων των παραδοσιακών κερωμένων ή λαδωμένων πατωμάτων είτε είναι εργοστασιακά, είτε με μηχανή. Αχρωμο φυσικό.

Φυσικό Σαπούνι για λαδωμένα ξύλινα πατώματα και για καθημερινή χρήση. Βασισμένο σε 100% φυσικά συστατικά, το  Φυσικό Σαπούνι για λαδωμένα ξύλινα πατώματα είναι εμπλουτισμένο με φυτικά έλαια, ενισχύοντας έτσι την προστασία των ξύλινων δαπέδων με κάθε χρήση.

ΧΡΩΜΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ & ΜΠΑΝΙΑ

Μαύρο σκληρό και ανθεκτικό χρώμα μαυροπίνακα, που προορίζεται για εσωτερικές επιφάνειες ξύλου (πόρτες, πίνακες, πίνακες ζωγραφικής ...) αλλά και βαμμένους τοίχους.

Λάδι συντήρησης για όλα τα εξωτικά αλλά και ιθαγενή ξύλα. Ειδικότερα για εξωτερικά ξύλινα δάπεδα κοντά σε πισίνα ή θάλασσα, χρήση εξωτερική. Αποχρώσεις: φυσικό ξύλο και IPE.

Ειδικού τύπου βαφή Νερού για χρήση πριν από τη σφράγιση ή βερνίκωμα ξύλινων πατωμάτων. Η Teinte a bois Blanchon είναι ενός συστατικού ακρυλική βαφή ξύλου με βάση το νερό, άοσμη και διαλυτή στο νερό.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ

Βερνίκι πατωμάτων μεγάλης αντοχής στις τριβές & τα γδαρσίματα. Είναι ένα παραδοσιακό προϊόν υψηλής αντοχής με ρητίνες πολυουρεθάνης υψηλής απόδοσης.

Είναι ένα υγρό που περιέχει όλη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις βαφές ξύλου. Παρέχει ένα τελείωμα «πατίνας» αναδεικνύοντας τα φυσικά νερά του ξύλου. Ιδανικό για να δώσει σε νέα ξύλα την όψη της παλαίωσης και της φυσικής φθοράς. 10 αποχρώσεις.

Προβάλλονται 1 - 12 από 13 αντικείμενα