Λίστα προϊόντων MaxMeyer

Το 1885 ο Ελβετός επιχειρηματίας Max Meyer ιδρύει στο Μιλάνο το «Colorificio Italiano» που σήμερα φέρει ακόμα την επωνυμία του. Είναι μια επιχείρηση μέσου μεγέθους που απασχολεί περίπου 50 άτομα, στην καρδιά της αυξανόμενα βιομηχανικής πόλης του Μιλάνου. Το χρώμα είναι ακόμα ένα προϊόν που έχει μια περιορισμένη χρήση αλλά οι προστατευτικές ιδιότητές του είναι ευρέως γνωστές. Τα χρώματα σε σκόνη και σε λάδι αρχίζουν να ενισχύουν τη σημασία τους.

Στην αρχή του αιώνα, με την εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας, η MaxMeyer γίνεται ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές αυτού του τομέα με την Alfa Romeo, τη Fiat και τη Lancia και θα συνεχίσει αυτήν την περιπέτεια μέχρι το τέλος της δεκαετίας του '80 αναπτύσσοντας για αυτές τις επιχειρήσεις ειδικά προϊόντα κατόπιν ζήτησης, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αγοράς.


Κατά τη διάρκεια της πρώτης εθνικής έκθεσης το 1919 των διακοσμητικών τεχνών, η Max Meyer παρουσιάζει μια πρώτη επιλογή 12 χρωμάτων.


Το 1921«Ένα κουτάβι εισάγεται στην ιστορία της εικονογραφημένης διαφήμισης». Η αφίσα του κουταβιού που δαγκώνει μια βούρτσα και κοιτάζει με τα γλυκά του μάτια ένα δοχείο με χυμένο χρώμα, έχει μπει στην ιστορία της διαφήμισης και στη φαντασία του κόσμου.


Μεταξύ 1942-1945 σε αυτήν την περίοδο, στην αρχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, η MaxMeyer πρέπει να στρέψει την προσοχή της προς τις στρατιωτικές προμήθειες, επομένως οι επιχειρήσεις όπως οι Breda, Caproni και Agusta είναi μεταξύ των πιο σημαντικών πελατών της, αναπτύσσοντας συγκεκριμένο προϊόν για αυτήν την σημαντική βιομηχανία.


Στο μέσο της δεκαετίας του '50, η ταχεία ανάπτυξη της ιταλικής βιομηχανίας συντηρεί ολόκληρη την εθνική οικονομία. Ο κόσμος είναι πρόθυμος να ξοδέψει τα χρήματά του για να βελτιώσει και να ομορφύνει τα σπίτια του και η MaxMeyer απαντά σε αυτήν την τάση με τη μεγάλη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας, απλής χρήσης και ευκολίας στη διαθεσιμότητα μέσω του ευρέος δικτύου πώλησής της.


Μεταξύ 1960-1970 η MaxMeyer είναι πια μια από τις σημαντικότερες εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη. Το 1989 το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της MaxMeyer, εφευρίσκει το ΣΠΕΚΤΡΟΦΩΤΟΜΕΤΡΟ Delta και Crom, λαμβάνοντας αρκετά διεθνή βραβεία. Το 1995 η MaxMeyer γιορτάζει τα 100ά γενέθλιά της. Σήμερα ανήκει στον όμιλο MATERIS PAINTS την τρίτη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή εταιρεία στον χώρο των χημικών προϊόντων και χρωμάτων.


Επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα της εταιρίας

Περισσότερα
ανά σελίδα

Γυαλιστερή Ριπολίνη νερού έτοιμη προς χρήση. Άοσμη, μη κιτρινίζουσα, απλώνει ομοιόμορφα, ανθίστανται στις τριβές.Βραδυφλεγής, μεγάλη απόδοση, λευκή.

Σατινέ Ριπολίνη νερού έτοιμη προς χρήση.Άοσμη, μη κιτρινίζουσα, απλώνει ομοιόμορφα, ανθίστανται στις τριβές.Βραδυφλεγής, μεγάλη απόδοση, λευκή.

Εποξειδικό σμάλτο δύο συστατικών, ΝΕΡΟΥ, για την επισμάλτωση-βάψιμο-επισκευή και ανακαίνιση σε μπανιέρες, ντουζιέρες, νιπτήρες, κεραμικά πλακάκια τοίχου, είδη υγιεινής, ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτες κουζίνας, δαπέδων τσιμέντου, κτλ. Όψη γυαλιστερή, ανθεκτικό στη διάβρωση, στα κοινά απορρυπαντικά και τους διαλύτες οικιακής χρήσης. Λευκό.

Ειδικό χρώμα διακόσμησης και προστασίας, σατινέ ΝΕΡΟΥ, σε 4 έτοιμες αποχρώσεις και με μία βάση σε  άλλες 40 μέσω μηχανών Mix. Είναι χρώμα και αντισκωριακό μαζί.

Βερνίκι εμποτισμού κερώδους φινιρίσματος (Σατινέ). Αντι UV προστασία, αναπνέων - υδρόφοβο. Άχρωμο και 55 αποχρώσεις μέσω μηχανής χρωματισμού.

Βαφή για μεταλλικές επιφάνειες, ανθεκτική στη σκουριά, όπου εμπεριέχει πραγματικά οξείδια του σιδήρου. Σε 6 έτοιμες αποχρώσεις και με μία βάση σε  άλλες 40 μέσω μηχανών Mix. Είναι χρώμα και αντισκωριακό μαζί εφαρμόζεται απευθείας πάνω στη σκουριά ή σε καινούρια σίδερα. Αραίωση με WS. Σύνθεση Gel για να μην «κρεμάει» στο πέρασμα.

Υπόστρωμα νερού ενός συστατικού για προετοιμασία των επιφανειών πριν την χρήση των διακοσμητικών προϊόντων EDONI και SHARDANA

Χρώμα & Αντισκωριακό σε ένα προϊόν. Εφαρμόζεται απευθείας πάνω στη σκουριά ή σε καινούρια σίδερα χωρίς χρήση μίνιου ή άλλου αντισκωριακού ασταριού. Λευκό + 5 χρώματα. Αραίωση με WS, σύνθεση Gel για να μην «κρεμάει» στο πέρασμα.

ORO Χρυσό | ARGENTO Ασημί Διακοσμητικό ακρυλικό επίστρωμα μεταλιζέ φινιρίσματος εσωτερικής χρήσης Απομιμείται τους παλαιωμένους από τον χρόνο τοίχους Εφαρμόζετε με το ειδικό πινέλο και σπάτουλα της MaxMeyer

Γυαλιστερό σμάλτο νερού 3 σε 1 ιδανικό για την προστασία και βαφή μεταλλικών και ξύλινων επιφανειών και αντικειμένων αλλά και ειδικών επιφανειών που είναι σκουριασμένες ή γαλβανισμένες.

Διακοσμητικό ακρυλικό Αργοστέγνωτο τελείωμα διαφάνιας.

Νάϋλον εργαλείο για την εφαρμογή του EDONI.

Προβάλλονται 1 - 12 από 14 αντικείμενα