Επισκευαστικοί στόκοι  Βρέθηκαν 15 προϊόντα

ανά σελίδα

Εύκαμπτος υδατοδιαλυτός ξυλόστοκος ενισχυμένος με ίνες υάλου. Αντεπεξέρχεται έως και 20% σε διαστολές του ξύλου. Ελάχιστη συρρίκνωση. Στεγνώνει γρήγορα σε 2 ώρες. Πολύ εύκολο στο τρίψιμο. Μπορεί να επαναβαφή και να βερνικωθεί  όταν στεγνώσει.

Ενισχυμένο ελαστικό μίγμα με ίνες υάλου. Υψηλή ελαστικότητα, συνοχή και ευκαμψία. Ενισχυμένο με ίνες υάλου, δεν ρηγματώνει. Αντικαθιστά τις  ελαστικές ταινίες και το ύφασμα γεφύρωσης ρωγμών. Ανθεκτικό στο νερό και την γήρανση.

Ελαστική μαστίχη (ελαστομερής στόκος) για την πλήρωση και σφράγιση μεγάλων και δυναμικών ρωγμών. Μεγάλη γεμιστική ικανότητα. Μόνιμη ελαστικότητα (-10°C έως +70°C). Ενισχυμένο με μικροϊνες υάλου. Άριστη πρόσφυση στα υποστρώματα τοιχοποιίας.

Ελαφρύς στόκος πούδρας. Μέγιστη γεμιστική ικανότητα με ελάχιστο βάρος. Δεν συρρικνώνεται και δεν σκάει. Προσδίδει μια ομαλή, λεία και πολύ λευκή επιφάνεια.

Έτοιμος προς χρήση Λευκός Ακρυλικός στόκος σε πάστα. Λείο φινίρισμα, άριστη πρόσφυση, εύκολο τρίψιμο και λείανση. Μειώνει την απορροφητικότητα του υποστρώματος και εξοικονομεί χρώμα. Για εσωτερικές επιφάνειες  από γύψο, γύψινα, τσιμέντο, σκυρόδεμα ή ξύλο.

Έτοιμος γεμιστικός στόκος με μικροίνες. Γεμίζει τρύπες και ρηγματώσεις έως και 10mm. Δεν συρρικνώνεται. Εξαιρετική πρόσφυση σε σοβά, γύψο, γυψοσανίδα, οπλισμένο σκυρόδεμα, κυψελοειδές σκυρόδεμα, τσιμέντo, τούβλα, πέτρα, παλαιοί βαμμένοι τοίχοι, ασταρωμένο ξύλο, πολυστερίνη κτλ. Αναμιγνύεται και τρίβεται εύκολα, χρήση εσωτερική.

Τελευταίες τεχνολογικής γενιάς στόκος πλήρωσης. Πολύ μεγάλη ικανότητα πλήρωσης, μπορεί να εφαρμοστεί σε πάχος μέχρι και 50mm σε μία μόνο στρώση. Επικολλάται απόλυτα πάνω από όλα τα διαφορετικά υποστρώματα, τόσο απορροφητικά όπως (γύψος, γυψοσανίδα, τσιμέντο, σκυρόδεμα, ξύλο, πέτρα...) όσο και στα δύσκολα ή μη απορροφητικά.

Έτοιμος γεμιστικός ακρυλικός στόκος με μικροίνες. Υψηλή ανθεκτικότητα σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες. Χωρίς όριο πάχους. Επαναβάφεται μετά από 24 ώρες.

Ο στόκος για όλες τις δουλειές Γέμισμα: Γεμίζει τρύπες και κενά έως 50 mm (5 εκατοστά) εύκολα χωρίς συρρίκνωση, σκάσιμο ή ρηγμάτωση. Τελικό φινίρισμα: παρέχει ένα λεπτό, λείο και λιγότερο απορροφητικό φινίρισμα.

Στόκος σε σκόνη. Ευέλικτος ελαφρύς στόκος για την εξομάλυνση, την ανακαίνιση και την πλήρωση με ιδιότητες για ακουστική και θερμική μόνωση. Σε 2 συνθέσεις ανάλογα με τον χρόνο εργασίας: 2 έως 6 ώρες

Επισκευαστικό Σκυροδέματος και αδιάβροχος επισκευαστικός στόκος. Προϊόν Αδιάβροχο και ανθεκτικό στην Ενανθράκωση. Διαπερατό από τους υδρατμούς και το CO2. Δεν απελευθερώνει αλκάλια, μπορεί να επαναβαφεί μετά από 48 ώρες

Στόκος σε Σπρέι έτοιμος για χρήση σε μικροεπισκευές.

Προβάλλονται 1 - 12 από 15 αντικείμενα