Προϊόντα για τοίχους  Βρέθηκαν 29 προϊόντα

ανά σελίδα

100% ακρυλικό χρώμα εξωτερικής χρήσης.

Το χρώμα του νερού που καλύπτει λεκέδες οριστικά και για πάντα. Εσωτερικής & Εξωτερικής Χρήσης. Χρώμα προετοιμασίας (αστάρι) αλλά κα τελικό φινίρισμα βαφής τοίχων και οροφών.

Θερμομονωτικό Χρώμα Νερού με μονωτικά μικροσφαιρίδια. Υψηλής ικανότητας θερμική μόνωση. Μειώνει τη συμπύκνωση.

Αρμόστοκος πλακιδίων. Άριστη πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες. Βαθύ λευκό φινίρισμα. Ιδανικό για κουζίνες και μπάνια. Ανθεκτικό στο νερό, την υγρασία και την μούχλα.

Πρόσθετο σε μορφή συμπυκνωμένης πάστας, που περιέχει μυκητοκτόνα και αντιμουχλικά δραστικά συστατικά. Αναμιγνύεται σε κάθε είδους υδροδιαλυτά χρώματα και βερνίκια έτσι ώστε να παρεμποδίζεται ή μούχλα και ο σχηματισμός βρύων και μυκήτων.

Αφαιρεί και καθαρίζει λεκέδες μούχλας που προκαλούνται από την υγρασία. Προτείνεται ειδικά για μπάνια - WC, κουζίνες, υπόγεια και υγρές περιοχές. Η περιοδική και συχνή χρήση του αποτρέπει την επανεμφάνιση των κηλίδων μούχλας.

Το VIXALIT HP είναι ένα ασβεστικής βάσης χρώμα κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες όπως μπετόν, σοβάδες ασβεστικής βάσεως, γυψοσοβάδες ή άλλα κονιάματα.

Το VIEROSIL VEL είναι ένα αδιάβροχο, ματ διαφανές προϊόν για εξωτερικούς χώρους. Βασίζεται σε ρητίνες ακρυλο-σιλοξανίου σε μορφή υδατικού γαλακτώματος και ανόργανες χρωστικές.

Το TRAVERTINO ROMANO της OIKOS είναι ένα ειδικό διακοσμητικό χρώμα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η σύνθεση του προϊόντος που είναι έτοιμο για χρήση, βασίζεται στην άμμο, επιλεγμένες σκόνες μαρμάρου και ασβέστη και αποτελεί ομογενοποιημένη πάστα εύκολη στην εφαρμογή.

Το MARMORINO NATURALE της OIKOS είναι ένας έγχρωμος, διακοσμητικός, διαπερατός από τους υδρατμούς, ασβεστικής βάσεως στόκος για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Διαφανής σιλοξανικής βάσεως ρητίνη που αδιαβροχοποιεί και προστατεύει από την αποσάθρωση και την ατμοσφαιρική ρύπανση την επιφάνεια του σκυροδέματος και κάθε άλλου πορώδους επιχρίσματος.

Προστατευτικό Ακατέργαστων Τοίχων Περισσότερο από ένα απλό απωθητικό νερού, το Protecteur Murs Bruts είναι μια ανόργανη ουσία.

Προβάλλονται 1 - 12 από 29 αντικείμενα