Υποστρώματα  Βρέθηκαν 17 προϊόντα

ανά σελίδα

Υψηλής ποιότητας αστάρι προετοιμασίας με βάση διαλύτες με μειωμένο ΠΟΕ,  για ξύλο, μεταλλο, τοίχο, γυψοσανίδα κ.τ.λ.

Υψηλής ποιότητας αστάρι προετοιμασίας με βάση το ΝΕΡΟ  για ξύλο, μεταλλο, τοίχο, γυψοσανίδα κ.τ.λ.

Ειδικό υπόστρωμα πολύ υψηλής απόδοσης για ξύλα που λόγω της ταννίνης που περιέχουν δεν επιτρέπουν τον βαθύ εμποτισμό. Εφαρμόζεται πριν το βερνίκι εμποτισμού, βερνίκι, ριπολίνη ξύλου κτλ. Δεν αλλάζει η αρχική απόχρωση του ξύλου. Προτείνεται ειδικότερα για: Δρυς, Έλατα Douglas, Meranti, Kαστανιά, Limba, Εξωτική ξυλεία.

Λευκό Αστάρι και χρώμα νερού πολλαπλών επιφανειών.  Εξαιρετική πρόσφυση σε μη πορώδεις επιφάνειες, εμπεριέχει και αναστολείς σκουριάς.

Eντομοκτόνο και μυκητοκτόνο συντηρητικό ξύλου για χρήση ως θεραπευτικό και προληπτικό. Eνάντια των ξυλοφάγων εντόμων που καταστρέφουν το ξύλο.

Γυαλιστερό σμάλτο νερού 3 σε 1 ιδανικό για την προστασία και βαφή μεταλλικών και ξύλινων επιφανειών και αντικειμένων αλλά και ειδικών επιφανειών που είναι σκουριασμένες ή γαλβανισμένες.

Αστάρι προετοιμασίας πριν την εφαρμογή των: Klondike Corten & Klondike Ferro.

Αστάρι και υπόστρωμα νερού μεγάλης καλυπτικότητας, με πολύ χαμηλή οσμή, κατάλληλο για χρήση στις περισσότερες εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Παρουσιάζει εξαιρετική πρόσφυση σε υπάρχοντα αλκυδικά χρώματα. 

Αστάρι πολλαπλών επιφανειών σε σπρέι. Χρησιμεύει ως ενδιάμεση στρώση και αστάρι για μεταλλικές επιφάνειες:σίδερο, γαλβανισμένες επιφάνειες, αλουμίνιο, μόλυβδο, χαλκό, ορείχαλκο...πλαστικά, άκαμπτο PVC, μελαμίνη, ξύλο, κεραμικά πλακάκια, γυαλί κτλ. Χρήση εξωτερική - εσωτερική. 

Μονωτικό αστάρι νερού σε σπρέι. Εφαρμογή σε τσιμέντο, σκυρόδεμα,ασβεστικά υποστρώματα, παλαιά βαμμένα υποστρώματα. Χρήση Εξωτερική -  Εσωτερική.

Διαφανές συμπηκνωμένο Αστάρι νερού, ισχυρών ακρυλικών ρητινών

Διαφανές αστράρι νερού για φινιρίσματα Σιλοξανικής βάσης

Προβάλλονται 1 - 12 από 17 αντικείμενα