Προϊόντα Διακόσμησης και Τεχνοτροπιών  Βρέθηκαν 79 προϊόντα

ανά σελίδα

ORO Χρυσό | ARGENTO Ασημί Διακοσμητικό ακρυλικό επίστρωμα μεταλιζέ φινιρίσματος εσωτερικής χρήσης Απομιμείται τους παλαιωμένους από τον χρόνο τοίχους Εφαρμόζετε με το ειδικό πινέλο και σπάτουλα της MaxMeyer

Υπόστρωμα νερού ενός συστατικού για προετοιμασία των επιφανειών πριν την χρήση των διακοσμητικών προϊόντων EDONI και SHARDANA

Διακοσμητικό ακρυλικό Αργοστέγνωτο τελείωμα διαφάνιας.

Διακοσμητικό χρώμα για εσωτερική χρήση. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών. Οι διακοσμημένες επιφάνειες συλλαμβάνουν τα μεταλλιζέ στοιχεία που είναι  ενσωματωμένα στο χρώμα, ενισχύοντας τα εφέ χρυσού, ασήμι και οξειδωμένου.

Διακοσμητικό χρώμα για εσωτερική χρήση. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών. Οι διακοσμημένες επιφάνειες συλλαμβάνουν τα μεταλλιζέ στοιχεία που είναι  ενσωματωμένα στο χρώμα, ενισχύοντας τα εφέ χρυσού, ασήμι και οξειδωμένου. Αποχρώσεις ανοικτές-light.

Είναι, με βάση το νερό, προϊόν τεχνοτροπίας για εσωτερικούς χώρους, το οποίο προσδίδει ιδιαίτερες φωτεινές αμμώδης αντανακλάσεις. Το SABULADOR είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν, που αναπνέει, πλένεται και δημιουργεί ένα κόμψο περιβάλλον σύμφωνα με τις νέες διακοσμητικές τάσεις.

600 BASE SILVER/GOLD 604 BASE SILVER Ασημί βάση 608 BASE GOLD Χρυσή βάση 612 ALLUMINIO Χρώμα αλουμίνιο πολύ γυαλιστερό

Διακοσμητικό χρώμα για εσωτερική χρήση. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών. Οι διακοσμημένες επιφάνειες συλλαμβάνουν ένα πολύ φυσικό, κομψό και εξευγενισμένο μεταξένιο φινίρισμα.

Aστάρι βάσης γκρί απόχρωσης για την προετοιμασία της επιφάνειας πριν την χρησιμοποιήση του Klondike.

Aστάρι βάσης ελαφριάς γκρί απόχρωσης για την προετοιμασία της επιφάνειας πριν την χρησιμοποιήση και του Klondike Light.

Λευκό αστάρι βάσης για την προετοιμασία της επιφάνειας πριν την χρησιμοποίηση του Sabulador και του Klondike Light.

Αστάρι βάσης για την προετοιμασία της επιφάνειας πριν την χρησιμοποίηση του Valsetin. Αραίωση 50% με νερό. Χρωματισμός σύμφωνα με συνταγολόγιο χρωματολογίου.

Προβάλλονται 1 - 12 από 79 αντικείμενα