Προϊόντα Διακόσμησης και Τεχνοτροπιών  Βρέθηκαν 74 προϊόντα

ανά σελίδα

Χρυσό χρωστικό πρόσθετο για το Klondike & Klondike Light.

Ασημί χρωστικό πρόσθετο για το Klondike & Klondike Light.

Ασημί Glitter πρόσθετο για το Klondike & Klondike Light.

To Perlata είναι ένα κομψό διακοσμητικό φινίρισμα λεπτού «σπινθηρίσματος» και γυαλάδας, που δημιουργεί όπου εφαρμόζεται οπτική κίνηση. Με μια χαμηλή γυαλάδα, η εφαρμοσμένη επιφάνεια είναι γεμάτη από κίνηση και χρωματικούς τόνους.

Το νέο εντυπωσιακό προϊόν Rusteel® προσφέρει το εφέ μιας αυθεντικά σκουριασμένης μεταλλικής επιφάνεια ή μεταλλικής πατίνας, δημιουργώντας την εικόνα μιας παλαιάς, ανεμοδαρμένης-πολυκαιρισμένης, μεταλλικής επιφάνειας. Αυτό το πολυκαιρισμένο φινίρισμα χάλυβα δημιουργείται από ένα χρώμα με βάση το νερό με μεταλλικά σωματίδια τα οποία φυσικά παλαιώνουν όταν...

Tο Armourcoat polished plaster είναι ένα φυσικό ορυκτό υλικό που αποτελείται από ενυδατωμένο ασβέστη, θραυσμένο μάρμαρο και τσιμέντο που συνδυάζονται με ειδικές πρόσθετες ουσίες για να ελεγχθούν τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Το Spatula stuhhi είναι ένα κλασικό φυσικό stucco με βάση τον αβέστη, ορυκτά στοιχεία και λέυκο μάρμαρο. Προσδίδει εξαιρετική λάμψη και μεγαλή αντοχή στους χώρους που εφαρμόζεται.Έχει λευκή βάση και δεν περιέχει διαλύτες.

Ασβέστης, μάρμαρο και σκόνες φυσικών ορυκτών ενώνονται για το Spirito Libero. Προσδίδει φυσικό τελέιωμα, απομιμούμενο τους παλαιούς ασβεστωμένους τοίχους.Προστατεύεται με το κερί  Cera del Vecchio που είναι κατασκευασμένα από κερί μέλισσας, φυσικό σαπούνι και νερό.

Το Segui il tuo ISTINTO δημιουργεί λείες ή με δομή επιφάνειες σε 169 αποχρώσεις. Μπορείτε να αποκτήσετε φινίρισμα όπως, Σχισμένης, Γυαλισμένης/Λείας, Φθαρμένης Πέτρας, Σφραγιδόλιθου, Φυσικού Τσιμέντου, Πέτρας Zen και Μπαμπού.

Η συλλογή Gioia είναι ένα χρώμα που αντανακλά το φως. Είναι μια μεταλλιζέ βαφή ειδικής τεχνοτροπίας.

Χρυσό είναι το σύμβολο της ομορφιάς και του πλούτου. Το έντονο φως και οι διακοσμήσεις δίνουν μορφή στην ομορφιά και στην ιστορία της ανθρώπινης δημιουργικότητας.  Το Colore e Oro είναι χρυσή μεταλλιζέ βαφή ειδικής τεχνοτροπίας.

Λευκή περλέ βαφή. Ένα χρώμα που αντανακλά το φως του κόσμου που διαπνέεται από λάμψη.

Προβάλλονται 13 - 24 από 74 αντικείμενα