Προϊόντα Διακόσμησης και Τεχνοτροπιών  Βρέθηκαν 74 προϊόντα

ανά σελίδα

Το La Casa dei Sogni είναι το προϊόν τεχνοτροπίας που απομιμάται εναν παλαιό τοίχο φθαρμένο από την πολυκαιρία και την χρήση. Ένα χρώμα που έχει δημιουργηθεί με αγάπη και οικολογική ευαισθησία.

Το NEVE είναι ένα διακοσμητικό χρώμα που μεταφέρει την φωτεινότητα της αντανάκλασης του χιονιού κάτω από τον ήλιο. Είναι ακρυλική βαφή όπου διατίθεται σε 169 αποχρώσεις.  Το NEVE αποτελείται από νερό, χρωμαστιστά μικροσφαιρίδια και ασημί στοιχεία μετάλλου σε σχήμα πυραμίδας.

Το La Via Lattea αντανακλά το φως του δωματίου σαν να είναι ένας έναστρος ουρανός. Είναι μια ακρυλική βαφή και διατίθεται σε 169 αποχρώσεις.

Minimal είναι ένας τρόπος ζωής και μια διακοσμητική τάση, που σας επιτρέπει να απομακρύνετε-απομακρυνθείτε από όλα τα ασήμαντα για την ζωή σας. Σαν προϊόν διατίθεται σε 169 αποχρώσεις.

Ειδικού τύπου αστάρι προετοιμασίας για πριν την εφαρμογή των, SPATULA STUHHI, Segui il tuo ISTINTO, MURO Naturale και SPIRITO LIBERO, . Περιέχει χαλαζιακή άμμο.

Ειδικού τύπου αστάρι προετοιμασίας για πριν την εφαρμογή των LA CASA DEI SOGNI, GIOIA και ORO, WHITE PAINT, NEVE, LA VIA LATTEA, MINIMAL, UNIVERSO. Περιέχει χαλαζιακή άμμο.

Κερί προστασίας για τα: SPATULA STUHHI, Segui il tuo ISTINTO, SPIRITO LIBERO και MURO naturale. Είναι κατασκευασμένα από κερί μέλισσας, φυσικό σαπούνι και νερό.

Το FRAMMENTI είναι ένα προστατευτικό φινίρισμα-βερνίκι νερού, γυαλιστερού αποτελέσματος, που περιέχει φολίδες αλουμινίου και είναι κατάλληλο ως τελική προστασία για τοιχογραφίες, πλαστικά και ακρυλικά χρώματα, διακοσμητικά προϊόντα τεχνοτροπίας, κ.λπ. Χρησιμοποιείται ως προστατευτικό-διακοσμητικό, φινίρισμα-βερνίκι μετά τα περισσότερα προϊόντα...

Ειδικού τύπου βερνίκι Νερού που εφαρμόζεται μετά τα: Segui il tuo ISTINTO, SPIRTO LIBERO, GIOIA και ORO προσφέροντας στην επιφάνεια πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα. Διατίθεται σε γυαλιστερό και Ματ/opaco.

Πυκτικό χρωστικής για τα προϊόντα, Spatula Stuhhi, Segui il tuo ISTINTO και ΜURO Naturale.

Συλλογές χρωστικών Giorgio Graesan με τις οποίες χρωματίζονται όλα τα προϊόντα τεχνοτροπίας Giorgio Graesan & Friends. Colori Del Sole Colori Del l'Anima  Colori di Portofino Colori di NEW YORK Colori di LONDRA Colori de La Pietra   

Προβάλλονται 25 - 36 από 74 αντικείμενα