Προϊόντα Διακόσμησης και Τεχνοτροπιών  Βρέθηκαν 73 προϊόντα

ανά σελίδα

Το La Casa dei Sogni είναι υλικό που απομιμάται εναν παλαιό τοίχο φθαρμένο από την πολυκαιρία και την χρήση. Ένα υλικό που έχει δημιουργηθεί με αγάπη και οικολογική ευαισθησία.

Το NEVE είναι ένα διακοσμητικό χρώμα με ιριδίζον αποτελέσματα. Χάρη στην ασημί πέρλα του, αντιδρά στο φως, αλλάζοντας την αντανάκλαση της επιφάνειας σύμφωνα με τον φωτισμό. Το NEVE προσφέρει δυνατότητα πλυσίματος, είναι αντιβακτηριδιακό, και έχει αμέτρητες δυνατότητες εφαρμογής.

Το La Via Lattea αντανακλά το φως του δωματίου σαν να είναι ένας έναστρος ουρανός. Είναι μια ακρυλική βαφή και διατίθεται σε 169 αποχρώσεις.

Minimal είναι ένας τρόπος ζωής και μια διακοσμητική τάση, που σας επιτρέπει να απομακρύνετε-απομακρυνθείτε από όλα τα ασήμαντα για την ζωή σας. Σαν προϊόν διατίθεται σε 169 αποχρώσεις.

Ειδικού τύπου αστάρι προετοιμασίας για πριν την εφαρμογή του SPATULA STUHHI, SPIRITO LIBERO και Segui il tuo ISTINTO. Περιέχει χαλαζιακή άμμο.

Ειδικού τύπου αστάρι προετοιμασίας για πριν την εφαρμογή των LA CASA DEI SOGNI, GIOIA και ORO, WHITE PAINT, NEVE, LA VIA LATTEA, MINIMAL, UNIVERSO. Περιέχει χαλαζιακή άμμο.

Κερί προστασίας για τα: SPATULA STUHHI, Segui il tuo ISTINTO, SPIRITO LIBERO και MURO naturale. Είναι κατασκευασμένα από κερί μέλισσας, φυσικό σαπούνι και νερό.

Το FRAMMENTI είναι ένα προστατευτικό φινίρισμα-βερνίκι νερού, γυαλιστερού αποτελέσματος, που περιέχει φολίδες αλουμινίου και είναι κατάλληλο ως τελική προστασία για τοιχογραφίες, πλαστικά και ακρυλικά χρώματα, διακοσμητικά προϊόντα τεχνοτροπίας, κ.λπ. Χρησιμοποιείται ως προστατευτικό-διακοσμητικό, φινίρισμα-βερνίκι μετά τα περισσότερα προϊόντα...

Ειδικού τύπου βερνίκι Νερού που εφαρμόζεται μετά τα: Segui il tuo ISTINTO, SPIRTO LIBERO, GIOIA και ORO προσφέροντας στην επιφάνεια πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα. Διατίθεται σε γυαλιστερό και Ματ/opaco.

Πυκτικό χρωστικής για Spatula Stuhhi.

Προβάλλονται 25 - 36 από 73 αντικείμενα