Προϊόντα για τοίχους  Βρέθηκαν 42 προϊόντα

ανά σελίδα

Ματ Πλαστικό χρώμα υψηλής περιεκτικότητας σε απόχρωση βαθύ μπλε με πολύ ποιοτικές πρώτες ύλες.

Αφαιρεί και καθαρίζει λεκέδες μούχλας που προκαλούνται από την υγρασία. Προτείνεται ειδικά για μπάνια - WC, κουζίνες, υπόγεια και υγρές περιοχές. Η περιοδική και συχνή χρήση του αποτρέπει την επανεμφάνιση των κηλίδων μούχλας.

Το VIXALIT HP είναι ένα ασβεστικής βάσης χρώμα κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες όπως μπετόν, σοβάδες ασβεστικής βάσεως, γυψοσοβάδες ή άλλα κονιάματα.

Το VIEROSIL VEL είναι ένα αδιάβροχο, ματ διαφανές προϊόν για εξωτερικούς χώρους. Βασίζεται σε ρητίνες ακρυλο-σιλοξανίου σε μορφή υδατικού γαλακτώματος και ανόργανες χρωστικές.

Το TRAVERTINO ROMANO της OIKOS είναι ένα ειδικό διακοσμητικό χρώμα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η σύνθεση του προϊόντος που είναι έτοιμο για χρήση, βασίζεται στην άμμο, επιλεγμένες σκόνες μαρμάρου και ασβέστη και αποτελεί ομογενοποιημένη πάστα εύκολη στην εφαρμογή.

Το MARMORINO NATURALE της OIKOS είναι ένας έγχρωμος, διακοσμητικός, διαπερατός από τους υδρατμούς, ασβεστικής βάσεως στόκος για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Χρώμα νερού πολύ χαμηλής οσμής, που εφαρμόζεται και τρίβεται εύκολα, επιτρέποντας την αναπαραγωγή του πολύ διακοσμητικού εφέ κιμωλίας - Chalk paint effect.

Άχρωμο Ματ βερνίκι νερού Για εφαρμογή πάνω από το Χρώμα Κιμωλίας (Chalk Paint) Blatem. 

Υγρό και κρεμώδης Σκούρο κερί νερού (Chalk Paint Cera Oscura). Προσδίδει απαλή υφή, αίσθηση χειροποίητου και προστασία με μια κίνηση. Εφαρμόζεται πάνω από το Χρώμα Κιμωλίας (Chalk Paint) Blatem για προστασία και αίσθηση χειροποίητου.

Υγρό και κρεμώδης 'Αχρωμο κερί νερού (Chalk Paint Cera Incolora). Προσδίδει απαλή υφή, αίσθηση χειροποίητου και προστασία με μια κίνηση. Εφαρμόζεται πάνω από το Χρώμα Κιμωλίας (Chalk Paint) Blatem για προστασία και αίσθηση χειροποίητου.

Προστατευτικό Βαμμένων Τοίχων Με την πάροδο του χρόνου, οι βαμμένες κάθετες επιφάνειες υφίστανται κλιματικές επιθέσεις και λεκέδες καθημερινής ζωής.

Διακοσμητικό επίχρισμα για εξωτερική κι εσωτερική χρήση. Χαρακτηρίζεται από ένα εφέ “Corten”, το οποίο αναπαράγει επακριβώς το γνωστό εφέ του σκουριασμένου χάλυβα, με τα χαρακτηριστικά της μεταλλικής οξείδωσης.

Προβάλλονται 13 - 24 από 42 αντικείμενα