Προϊόντα για τοίχους  Βρέθηκαν 42 προϊόντα

ανά σελίδα

Σατινέ σμάλτο δύο συστατικών ακρυλικής πολυουρεθάνης.

Μαύρο σκληρό και ανθεκτικό χρώμα μαυροπίνακα, που προορίζεται για εσωτερικές επιφάνειες ξύλου (πόρτες, πίνακες, πίνακες ζωγραφικής ...) αλλά και βαμμένους τοίχους.

ΧΡΩΜΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ & ΜΠΑΝΙΑ

Προστατεύστε τους δικούς σας ανθρώπους. Με ιόντα Αργύρου. Αναστέλλει και αποτρέπει την ανάπτυξη οποιουδήποτε είδους βακρηριδίων στην επιφάνεια σε ποσοστό 99,9%. Δεν είναι επιφανειακή θεραπεία, είναι 100% μέσα στο προϊόν. Διατηρεί το σύνολο των αντιβακρηριακών του χαρακτηριστικών καθ'όλη την διάρκεια της ζωής του χρώματος.   

Ταχυστέγνωτος ελαφρύς στόκος πούδρας για εξωτερική χρήση. Γέμισμα οπών και ρωγμών χωρίς όριο. Εφαρμογή σε σκυρόδεμα, κυψελωτό σκυρόδεμα, τσιμέντο, τσιμεντόλιθους, τούβλα, σοβά, ξύλο κτλ. Ενισχυμένος με ίνες υάλου. Εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε πάχος χωρίς να συρρικνώνει ή να ρηγματώνει.

Διαφανές συμπηκνωμένο Αστάρι νερού, βασισμένο σε ακρυλικές, πολύ ανθεκτικές μικρονιζέ ρητίνες 

Διαφανές συμπηκνωμένο Αστάρι νερού, ισχυρών ακρυλικών ρητινών

Λευκό, πολύ καλυπτικό, Αστάρι νερού για γυψοσανίδες και τοίχους. Ιδανικό υπόστρωμα και προετοιμασία για βαφή σε οποιοδήποτε είδος υποστρώματος.

Συνδετικό Αστάρι νερού για σαθρές και πολύ απορροφητικές επιφάνειες.

Ορυκτό χρώμα για εσωτερικούς χώρους - τοίχους και έπιπλα - με φυσικά συνδετικά και πρόσθετα και με χαμηλή περιεκτικότητα σε ΠΟΕ (μέγιστη τιμή 10 g/l)

Διαφανές Κερί βάσεως νερού, για προστασία και φινίρισμα πάνω από το χρώμα Ασβεστικής βάσεως Lime Paint Fleur.

Οικολογικό Χρώμα με βάση θαλάσσια φύκια από την περιοχή της Βρετάνης. 'Ενα υγιεινό προϊόν για ένα υγιεινό οικιστικό περιβάλλον.  

Προβάλλονται 25 - 36 από 42 αντικείμενα