Προϊόντα Πατωμάτων - Δαπέδων  Βρέθηκαν 13 προϊόντα

ανά σελίδα

Εποξειδικό σμάλτο δύο συστατικών, ΝΕΡΟΥ, για την επισμάλτωση-βάψιμο-επισκευή και ανακαίνιση σε μπανιέρες, ντουζιέρες, νιπτήρες, κεραμικά πλακάκια τοίχου, είδη υγιεινής, ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτες κουζίνας, δαπέδων τσιμέντου, κτλ. Όψη γυαλιστερή, ανθεκτικό στη διάβρωση, στα κοινά απορρυπαντικά και τους διαλύτες οικιακής χρήσης. Λευκό.

Βερνίκι πατωμάτων Νερού ενός συστατικού μεγάλης αντοχής στις τριβές και τα γδαρσίματα. Πολύ υψηλές επιδόσεις, γρήγορη σκλήρυνση, εύκολο στη χρήση. Χρήση εσωτερική. Φινίρισμα: Γυαλιστερό, Σατινέ και Φυσικό Ματ. Άοσμο, μη τοξικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Βερνίκι πατωμάτων μεγάλης αντοχής στις τριβές και τα γδαρσίματα (εμπεριέχει τον καταλύτη σκλήρυνσης). Πολύ υψηλές επιδόσεις, γρήγορη σκλήρυνση, εύκολο στη χρήση. Χρήση εσωτερική. Φινίρισμα ματ, σατινέ, γυαλιστερό.

Ειδικό αστάρι νερού για κάθε είδους ξύλινο πάτωμα. Στεγνώνει γρήγορα. Άοσμο.

Πολυουρεθανικό Σατινέ και Ματ Βερνίκι εμποτισμού Νερού. Δεν ξεφλουδίζει ανθίστανται στις τριβές και στα σκληρά απορρυπαντικά. Στεγνώνει γρήγορα, χρήση εξωτερική - εσωτερική. Ιδανικό για πέτρες Καρύστου, Πηλίου, πορόλιθο, πυρότουβλα, διακοσμητικά τούβλα κ.α. Άοσμο, μη τοξικό για τον άνθρωπο και τα ζώα.

Είναι ένα υγρό που περιέχει όλη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις βαφές ξύλου. Παρέχει ένα τελείωμα «πατίνας» αναδεικνύοντας τα φυσικά νερά του ξύλου. Ιδανικό για να δώσει σε νέα ξύλα την όψη της παλαίωσης και της φυσικής φθοράς. 10 αποχρώσεις.

Ειδικού τύπου βαφή Νερού για χρήση πριν από τη σφράγιση ή βερνίκωμα ξύλινων πατωμάτων. Η Teinte a bois Blanchon είναι ενός συστατικού ακρυλική βαφή ξύλου με βάση το νερό, άοσμη και διαλυτή στο νερό.

Bαφή νερού 2 - συστατικών, πολυουρεθανικής σύνθεσης. Εύκολο στην εφαρμογή, το βάθος των χρωμάτων του το καθιστούν ιδανικό για μεγάλες επιφάνειες και ειδικότερα για δάπεδα από ξύλο.

Προστατευτική και γυαλιστική κρέμα ξύλινων πατωμάτων και επίπλων με βάση το κερί της μέλισσας.

Σατινέ σμάλτο δύο συστατικών ακρυλικής πολυουρεθάνης.

Συντηρητικό που διατηρεί και προστατεύει όλους τους τύπους των συνθετικών καταστρωμάτων-δαπέδων.

Προβάλλονται 1 - 12 από 13 αντικείμενα