Ειδικά Προϊόντα και Εργαλεία Τεχνοτροπιών  Βρέθηκαν 43 προϊόντα

ανά σελίδα

Ειδικό πινέλο με τρίχα mix για την εφαρμογή του SHARDANA

Πλαστική σπάτουλα για την εφαρμογή του SHARDANA.

Νάϋλον εργαλείο για την εφαρμογή του EDONI.

Χρησιμεύει για τον καθαρισμό και την αφαίρεση των κηλίδων των εξωτερικών ξυλεπενδύσεων (εμποτισμένων ή όχι) εκτεθειμένων σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η φόρμουλα του εξασφαλίζει γρήγορη και διεισδυτική δράση εξαλείφοντας τη γκρίζα όψη, τις κηλίδες και τις ακαθαρσίες χωρίς να αποχρωματίζει ή να αλλοιώνει το ξύλο. Άχρωμο.

Φυσικό Σαπούνι για λαδωμένα ξύλινα πατώματα και για καθημερινή χρήση. Βασισμένο σε 100% φυσικά συστατικά, το  Φυσικό Σαπούνι για λαδωμένα ξύλινα πατώματα είναι εμπλουτισμένο με φυτικά έλαια, ενισχύοντας έτσι την προστασία των ξύλινων δαπέδων με κάθε χρήση.

Ισχυρό και ταχύ διαβρωτικό για κόλλες, χρώματα, βερνίκια, αστάρια, στόκους, αλκιδικής - πολυουρεθανικής - εποξικής και βινιλικής σύνθεσης, Μορφή Gel.

Ειδικό Διαβρωτικό για πολύ βαθύ καθάρισμα του ξύλου. Δεν βλάπτει τις ίνες του ξύλου και βγάζει μέχρι και τα βερνίκια εμποτισμού (LASURE), Μορφή Gel.

Το Διαβρωτικό 10’ νέας τεχνολογίας «υψηλής ισχύος» και χωρίς ξέβγαλμα, είναι κατάλληλο για οριζόντιες αλλά και για όλες τις κάθετες επιφάνειες: ξύλο, μέταλλο, γυαλί, τσιμέντο, κ.λπ.

Σταθεροποιητής σκουριάς. Σταθεροποιεί και αφαιρεί την σκουριά στις μεταλλικές επιφάνειες σε έπιπλα κήπου, μπαλκόνια, βεράντες, πλέγματα, σχάρες, μεταλλικές πόρτες, μεντεσέδες, κ.λπ. Για την προετοιμασία των επιφανειών από σίδηρο, χάλυβα, ψευδάργυρο και γαλβανισμένο σίδερο πριν την εφαρμογή των εξειδικευμένων ασταριών τους.

Πινέλο διαμόρφωσης Klondike & Sabulador

Πινέλο διαμόρφωσης &  Διπλή βάση τοποθέτησης Mavericks

Προβάλλονται 1 - 12 από 43 αντικείμενα