Οικολογικά προϊόντα  Βρέθηκαν 12 προϊόντα

Ματ Πλαστικό χρώμα υψηλής περιεκτικότητας με ποιοτικές πρώτες ύλες

Το πιο φιλικό στο περιβάλλον πλαστικό χρώμα, παρέχει τελική απόδοση με αξιοθάυμαστο βάθος χρώματος και ματ φινίρισμα.

Χαμηλής γυαλάδας ριπολίνη ΝΕΡΟΥ, μεγάλη αντοχή στην υγρασία και τις φθορές.

Βερνίκι εμποτισμού Νερού σε άχρωμο, λευκό και 13 απoχρώσεις ξύλου. Προϊόν υδρόφοβο, περιέχει φίλτρα προστασίας αντί-UV. Χρήση εξωτερική - εσωτερική. Εγγύηση έως οκτώ (8) χρόνια. Μη τοξικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Βερνίκι εμποτισμού ΝΕΡΟΥ πολυουρεθανικής σύνθεσης σε 'Αχρωμο, Λευκό και  10 Αποχρώσεις ξύλου. Υδρόφοβο, αναπνέων, περιέχει φίλτρα αντί-UV. Δεν δημιουργεί κρούστα και δεν ξεφλουδίζει. Ειδικά για Εξωτερική αλλά και Εσωτερική χρήση. Προσδίδει στο ξύλο μακροχρόνια προστασία.

8 Xρόνια ΑΧΡΩΜΟ προϊόν για την ολοκληρωτική προστασία του ξύλου εξωτερικά. Προϊόν 3-1. Προστατεύει, συντηρεί και καλλωπίζει όλες τις κάθετες ξύλινες εξωτερικές επιφάνειες. Δεν επιτρέπει την γήρανση (γκριζάρισμα), και το σκάσιμο των επιφανειών. Μοναδικό αντί-UV σύστημα προστασίας. Όψη φυσική Ματ.

Γυαλιστερό Βερνίκι και βερνίκι Εμποτισμού 2 σε 1. Μια πραγματική τεχνολογική καινοτομία από το εργαστήριο έρευνας και τεχνολογίας Syntilor Research. Αυτό τo 2 σε 1 βερνίκι, εμποτίζει το ξύλο σε βάθος σαν ένα βερνίκι εμποτισμού, ενώ το προστατεύει από τις άσχημες εξωτερικές επιθέσεις ως γυαλιστερό βερνίκι σκαφών. Ο ειδικός αυτός τύπος ρητινών πολυουρεθάνης...

Μαύρο σκληρό και ανθεκτικό χρώμα μαυροπίνακα, που προορίζεται για εσωτερικές επιφάνειες ξύλου (πόρτες, πίνακες, πίνακες ζωγραφικής ...) αλλά και βαμμένους τοίχους.

Ονομάστηκε έτσι από την χαρακτηριστική πέτρα της Βενετίας. Είναι ένα συνδυασμός απο σβησμένο ασβέστη, ανκυκλωμένο μάρμαρο και ειδικά ορυκτά πρόσθετα. Είναι γεμάτο από επιφανειακή κίνηση και δημιουργεί μια ματ και λεπτή εμφάνιση λείας πέτρας.

Προστατεύστε τους δικούς σας ανθρώπους. Με ιόντα Αργύρου. Αναστέλλει και αποτρέπει την ανάπτυξη οποιουδήποτε είδους βακρηριδίων στην επιφάνεια σε ποσοστό 99,9%. Δεν είναι επιφανειακή θεραπεία, είναι 100% μέσα στο προϊόν. Διατηρεί το σύνολο των αντιβακρηριακών του χαρακτηριστικών καθ'όλη την διάρκεια της ζωής του χρώματος.   

Βερνίκι εμποτισμού Βιολογικής βάσης πολύ υψηλής απόδοσης Nature Protect που προστατεύει και διακοσμεί όλες τις κάθετες και οριζόντιες** ξύλινες επιφάνειες. Περιέχει σε ποσοστό 86% φυσικά, ορυκτά και βιολογικής βάσης συστατικά. 

Αστάρι-υπόστρωμα προετοιμασίας για την Φυσική βαφή ALGO που εξοικονομεί χρόνο και (χρήμα). 

Προβάλλονται 1 - 12 από 12 αντικείμενα