Χρώματα δαπέδων και βαφές ξύλου  Βρέθηκαν 6 προϊόντα

Είναι ένα υγρό που περιέχει όλη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις βαφές ξύλου. Παρέχει ένα τελείωμα «πατίνας» αναδεικνύοντας τα φυσικά νερά του ξύλου. Ιδανικό για να δώσει σε νέα ξύλα την όψη της παλαίωσης και της φυσικής φθοράς. 10 αποχρώσεις.

Ειδικού τύπου βαφή Νερού για χρήση πριν από τη σφράγιση ή βερνίκωμα ξύλινων πατωμάτων. Η Teinte a bois Blanchon είναι ενός συστατικού ακρυλική βαφή ξύλου με βάση το νερό, άοσμη και διαλυτή στο νερό.

Bαφή νερού 2 - συστατικών, πολυουρεθανικής σύνθεσης. Εύκολο στην εφαρμογή, το βάθος των χρωμάτων του το καθιστούν ιδανικό για μεγάλες επιφάνειες και ειδικότερα για δάπεδα από ξύλο.

Βερνίκι πατωμάτων με χρώμα νερού καθαρής πολυουρεθανικής σύνθεσης που παρέχει μακροχρόνια προστασία στα ξύλινα δάπεδα από χημική και μηχανική φθορά. Είναι προϊόν της τελευταίας λέξης της επαγγελματικής τεχνολογίας βερνικιών πατώματος, ενισχυμένο με την τεχνολογία  Air Protect®.

Χρώμα Πολλαπλών επιφανειών: απ’ευθείας! Δάπεδα διαφορετικών επιφανειών : παρκέ (απλό, βαμμένο, βερνικωμένο), Lamimate, Πλακάκια, Σκυρόδεμα / τσιμέντο, σκάλες (βαμμένες, κεραμικά πλακάκια, τσιμέντο), από ειδικές ρητίνες. Βελτιωμένη Προσκόλληση: παρκέ, πλακάκια, laminate…

Βαφή πολλαπλών χρήσεων για εξωτερικές ανακαινίσεις.

Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα