Χρώματα και Ριπολίνες για τοίχο, ξύλο, μέταλλο  Βρέθηκαν 30 προϊόντα

Χρώματα και Ριπολίνες για τοίχο, ξύλο, μέταλλο
ανά σελίδα

Λευκό Αστάρι και χρώμα νερού πολλαπλών επιφανειών.  Εξαιρετική πρόσφυση σε μη πορώδεις επιφάνειες, εμπεριέχει και αναστολείς σκουριάς.

Ακρυλικό χρώμα χρυσού διαλυτό σε WS.Μεγάλης αντοχής.

Ακρυλικό χρώμα αλουμινίου διαλυτό σε WS.Μεγάλης αντοχής.

Ακρυλικό χρώμα χρυσού ΝΕΡΟΥ, μεγάλης αντοχής στο ξεθώριασμα.

Ακρυλικό χρώμα αλουμινίου ΝΕΡΟΥ, μεγάλης αντοχής στο ξεθώριασμα.

Χρώμα νερού πολύ χαμηλής οσμής, που εφαρμόζεται και τρίβεται εύκολα, επιτρέποντας την αναπαραγωγή του πολύ διακοσμητικού εφέ κιμωλίας - Chalk paint effect.

Άχρωμο Ματ βερνίκι νερού Για εφαρμογή πάνω από το Χρώμα Κιμωλίας (Chalk Paint) Blatem. 

Υγρό και κρεμώδης Σκούρο κερί νερού (Chalk Paint Cera Oscura). Προσδίδει απαλή υφή, αίσθηση χειροποίητου και προστασία με μια κίνηση. Εφαρμόζεται πάνω από το Χρώμα Κιμωλίας (Chalk Paint) Blatem για προστασία και αίσθηση χειροποίητου.

Υγρό και κρεμώδης 'Αχρωμο κερί νερού (Chalk Paint Cera Incolora). Προσδίδει απαλή υφή, αίσθηση χειροποίητου και προστασία με μια κίνηση. Εφαρμόζεται πάνω από το Χρώμα Κιμωλίας (Chalk Paint) Blatem για προστασία και αίσθηση χειροποίητου.

Γυαλιστερό σμάλτο νερού 3 σε 1 ιδανικό για την προστασία και βαφή μεταλλικών και ξύλινων επιφανειών και αντικειμένων αλλά και ειδικών επιφανειών που είναι σκουριασμένες ή γαλβανισμένες.

Yψηλής ποιότητας, ριπολίνη ανοιχτού πόρου νερού, εξαιρετικά ανθεκτική και ελαστική, ματ-οπάκ φινιρίσματος για ξύλο με ισχυρά φίλτρα αντί-UV, κατάλληλη για όλες τις εξωτερικές ξύλο επενδύσεις.

Διακοσμητικό επίχρισμα για εξωτερική κι εσωτερική χρήση. Χαρακτηρίζεται από ένα εφέ “Corten”, το οποίο αναπαράγει επακριβώς το γνωστό εφέ του σκουριασμένου χάλυβα, με τα χαρακτηριστικά της μεταλλικής οξείδωσης.

Προβάλλονται 13 - 24 από 30 αντικείμενα