Λίστα προϊόντων Syntilor

Η Syntilor έχει δημιουργηθεί από το group Blanchon. Το 1970, αυτή η ειδική εταιρεία παραγωγής προϊόντων για την προστασία και την διακόσμηση του ξύλου λανσάρει ένα νέο σήμα ώστε να διαδώσει τα προϊόντα της και να επωφεληθεί της εμπειρογνωμοσύνης της και το ευρύ κοινό. Μέχρι εκείνη την στιγμή τα προϊόντα αυτά ήταν διαδομένα και προορίζονταν μόνο για επαγγελματίες.

Η Syntilor έχει δημιουργηθεί από το group Blanchon. Το 1970, αυτή η ειδική εταιρεία παραγωγής προϊόντων για την προστασία και την διακόσμηση του ξύλου λανσάρει ένα νέο σήμα ώστε να διαδώσει τα προϊόντα της και να επωφεληθεί της εμπειρογνωμοσύνης της και το ευρύ κοινό. Μέχρι εκείνη την στιγμή τα προϊόντα αυτά ήταν διαδομένα και προορίζονταν μόνο για επαγγελματίες.


Ο ιδρυτής της Syntilor, η εταιρεία Blanchon είχε μια ιστορία που ξεκινά από την αρχή της πρώτης βιομηχανικής επανάστασης:
1832: Ο André Blanchon δημιουργεί την βιομηχανία που ειδικεύεται στην κατασκευή βαφών πρώτης ποιότητας και χρωστικών ουσιών για την μεταξουργία της Λυών. 1900: Γίνεται ανάπτυξη και διαφοροποίηση σε προϊόντα και παράγωγα ειδικής επεξεργασίας για ξύλο και δέρματα.  1940: Ο προσανατολισμός είναι καθαρός: εφεξής η Blanchon κατασκευάζει βερνίκια και χρώματα για παρκέ. 1950: Η Blanchon γίνεται ο πρώτος γάλλος κατασκευαστής βερνικιών για παρκέ. 1954: Έναρξη ενός εντελώς νεωτεριστικού βερνικιού με βάση την πολυουρεθάνη. 1970: Δημιουργία της φίρμας και του σήματος Syntilor.1989: Γίνεται η έναρξη και πιστοποίηση του σήματος Aquarethane®, η Syntilorείναι πρωτοπόρος στην δημιουργία προϊόντων πολυουρεθάνης  με βάση το νερό.


Σήμερα, η εταιρία Syntilor είναι ένας εκ των πρώτων παραγωγών εταιρειών που εξειδικεύεται στην προστασία και την διακόσμηση κάθε είδους ξύλινων επιφανειών. Περισσότεροι από 5.000 διαφορετικοί κωδικοί  προϊόντων στα του βερνίκια, βερνίκια εμποτισμού,  βερνίκια πατωμάτων, βαφές ξύλου, βαφές δαπέδων κτλ. εξασφαλίζουν την προστασία και τον εξωραϊσμό του ξύλου και άλλων υλικών, σεβόμενοι τον άνθρωπο και το περιβάλλον.


Επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα της εταιρίας Syntilor

Περισσότερα
ανά σελίδα

Γυαλιστερό Βερνίκι και βερνίκι Εμποτισμού 2 σε 1. Μια πραγματική τεχνολογική καινοτομία από το εργαστήριο έρευνας και τεχνολογίας Syntilor Research. Αυτό τo 2 σε 1 βερνίκι, εμποτίζει το ξύλο σε βάθος σαν ένα βερνίκι εμποτισμού, ενώ το προστατεύει από τις άσχημες εξωτερικές επιθέσεις ως γυαλιστερό βερνίκι σκαφών. Ο ειδικός αυτός τύπος ρητινών πολυουρεθάνης...

ENCAUSTIQUE SECRET DE L’EBENISTE • Κρέμα στιλβώσεως για την ανανέωση και συντήρηση των επίπλων και των χωριάτικων ξυλεπενδύσεων (νέων - παλαιών).

Προστατευτική και γυαλιστική κρέμα ξύλινων πατωμάτων και επίπλων με βάση το κερί της μέλισσας.

Ειδικό Διαβρωτικό για πολύ βαθύ καθάρισμα του ξύλου. Δεν βλάπτει τις ίνες του ξύλου και βγάζει μέχρι και τα βερνίκια εμποτισμού (LASURE), Μορφή Gel.

Ισχυρό και ταχύ διαβρωτικό για κόλλες, χρώματα, βερνίκια, αστάρια, στόκους, αλκιδικής - πολυουρεθανικής - εποξικής και βινιλικής σύνθεσης, Μορφή Gel.

Χρησιμεύει για τον καθαρισμό και την αφαίρεση των κηλίδων των εξωτερικών ξυλεπενδύσεων (εμποτισμένων ή όχι) εκτεθειμένων σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η φόρμουλα του εξασφαλίζει γρήγορη και διεισδυτική δράση εξαλείφοντας τη γκρίζα όψη, τις κηλίδες και τις ακαθαρσίες χωρίς να αποχρωματίζει ή να αλλοιώνει το ξύλο. Άχρωμο.

Χρώμα νερού χρυσού σε 4 αποχρώσεις. Περιέχει 30% σκόνη μπρουτζίνας/χρυσού. Ιδανικό για όλες τις εργασίες διακόσμησης πάνω σε ξύλα και άλλα υλικά όπως μέταλλα, αυλακωτά διακοσμητικά, τερακότα, χαρτόνι.

Εξαιρετικής ποιότητας σύρμα στιλβώσεως 0/000/2

Βερνίκι εμποτισμού Νερού σε άχρωμο, λευκό και 13 απoχρώσεις ξύλου. Προϊόν υδρόφοβο, περιέχει φίλτρα προστασίας αντί-UV. Χρήση εξωτερική - εσωτερική. Εγγύηση έως οκτώ (8) χρόνια. Μη τοξικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Βερνίκι πατωμάτων με χρώμα νερού καθαρής πολυουρεθανικής σύνθεσης που παρέχει μακροχρόνια προστασία στα ξύλινα δάπεδα από χημική και μηχανική φθορά. Είναι προϊόν της τελευταίας λέξης της επαγγελματικής τεχνολογίας βερνικιών πατώματος, ενισχυμένο με την τεχνολογία  Air Protect®.

Βερνίκι πατωμάτων Νερού ενός συστατικού μεγάλης αντοχής στις τριβές και τα γδαρσίματα. Πολύ υψηλές επιδόσεις, γρήγορη σκλήρυνση, εύκολο στη χρήση. Χρήση εσωτερική. Φινίρισμα: Γυαλιστερό, Σατινέ και Φυσικό Ματ. Άοσμο, μη τοξικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Προβάλλονται 1 - 12 από 45 αντικείμενα