Λίστα προϊόντων Syntilor

Η Syntilor έχει δημιουργηθεί από το group Blanchon. Το 1970, αυτή η ειδική εταιρεία παραγωγής προϊόντων για την προστασία και την διακόσμηση του ξύλου λανσάρει ένα νέο σήμα ώστε να διαδώσει τα προϊόντα της και να επωφεληθεί της εμπειρογνωμοσύνης της και το ευρύ κοινό. Μέχρι εκείνη την στιγμή τα προϊόντα αυτά ήταν διαδομένα και προορίζονταν μόνο για επαγγελματίες.

Η Syntilor έχει δημιουργηθεί από το group Blanchon. Το 1970, αυτή η ειδική εταιρεία παραγωγής προϊόντων για την προστασία και την διακόσμηση του ξύλου λανσάρει ένα νέο σήμα ώστε να διαδώσει τα προϊόντα της και να επωφεληθεί της εμπειρογνωμοσύνης της και το ευρύ κοινό. Μέχρι εκείνη την στιγμή τα προϊόντα αυτά ήταν διαδομένα και προορίζονταν μόνο για επαγγελματίες.


Ο ιδρυτής της Syntilor, η εταιρεία Blanchon είχε μια ιστορία που ξεκινά από την αρχή της πρώτης βιομηχανικής επανάστασης:
1832: Ο André Blanchon δημιουργεί την βιομηχανία που ειδικεύεται στην κατασκευή βαφών πρώτης ποιότητας και χρωστικών ουσιών για την μεταξουργία της Λυών. 1900: Γίνεται ανάπτυξη και διαφοροποίηση σε προϊόντα και παράγωγα ειδικής επεξεργασίας για ξύλο και δέρματα.  1940: Ο προσανατολισμός είναι καθαρός: εφεξής η Blanchon κατασκευάζει βερνίκια και χρώματα για παρκέ. 1950: Η Blanchon γίνεται ο πρώτος γάλλος κατασκευαστής βερνικιών για παρκέ. 1954: Έναρξη ενός εντελώς νεωτεριστικού βερνικιού με βάση την πολυουρεθάνη. 1970: Δημιουργία της φίρμας και του σήματος Syntilor.1989: Γίνεται η έναρξη και πιστοποίηση του σήματος Aquarethane®, η Syntilorείναι πρωτοπόρος στην δημιουργία προϊόντων πολυουρεθάνης  με βάση το νερό.


Σήμερα, η εταιρία Syntilor είναι ένας εκ των πρώτων παραγωγών εταιρειών που εξειδικεύεται στην προστασία και την διακόσμηση κάθε είδους ξύλινων επιφανειών. Περισσότεροι από 5.000 διαφορετικοί κωδικοί  προϊόντων στα του βερνίκια, βερνίκια εμποτισμού,  βερνίκια πατωμάτων, βαφές ξύλου, βαφές δαπέδων κτλ. εξασφαλίζουν την προστασία και τον εξωραϊσμό του ξύλου και άλλων υλικών, σεβόμενοι τον άνθρωπο και το περιβάλλον.


Επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα της εταιρίας Syntilor

Περισσότερα
ανά σελίδα

12 Xρόνια - Η Syntilor έχει σχεδιάσει το Peinture Maison bois (χρώμα ξύλου) ειδικά για μεγάλες επιφάνειες και για όλη την φυσική αλλά και σύνθετη ξυλεία. Χάρη στη σύνθεσή του, όπου έχει ενσωματωθεί μια πολύ ελαστική ρητίνη, υψηλών επιδόσεων, το Peinture Maison bois αντιστέκεται στις συστολοδιαστολές του ξύλου και στις κλιματικά φαινόμενα. 

Γομάλακα έτοιμη για χρήση πάνω σε παλαιά έπιπλα ή επιχρυσώσεις.

Προστατευτικό Ακατέργαστων Τοίχων Περισσότερο από ένα απλό απωθητικό νερού, το Protecteur Murs Bruts είναι μια ανόργανη ουσία.

Προστατευτικό Βαμμένων Τοίχων Με την πάροδο του χρόνου, οι βαμμένες κάθετες επιφάνειες υφίστανται κλιματικές επιθέσεις και λεκέδες καθημερινής ζωής.

Προστατευτικό δαπέδων. Περισσότερο από ένα απλό απωθητικό νερού, το Protecteur Sols είναι μια ανόργανη ουσία.

Προστατευτικό Κεραμιδιών Χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική προστασία, για μεγάλο χρονικό διάστημα, των κεραμιδιών από τερακότα, σκυρόδεμα ή σχιστόλιθο.

8 Xρόνια ΑΧΡΩΜΟ προϊόν για την ολοκληρωτική προστασία του ξύλου εξωτερικά. Προϊόν 3-1. Προστατεύει, συντηρεί και καλλωπίζει όλες τις κάθετες ξύλινες εξωτερικές επιφάνειες. Δεν επιτρέπει την γήρανση (γκριζάρισμα), και το σκάσιμο των επιφανειών. Μοναδικό αντί-UV σύστημα προστασίας. Όψη φυσική Ματ.

Συντηρητικό που διατηρεί και προστατεύει όλους τους τύπους των συνθετικών καταστρωμάτων-δαπέδων.

Διατηρεί και προστατεύει όλους τους τύπους των συνθετικών καταστρωμάτων-δαπέδων. Έχει αναπτυχθεί ειδικά για την αναζωογόνηση και την ανανέωση του χρώματος των συνθετικών ξύλινων επιφανειών που έχουν  ξεθωριάσει, ή γκριζάρει από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες. Είναι εμποτιστικό διαπερνά την επιφάνεια του υλικού, επιβραδύνει το λέρωμα και καθιστά...

PARQUETS VITRIFIÉS ET STRATIFIÉS Ανακαινίζει, προστατεύει και συντηρεί όλα τα βερνικωμένα και προ-βερνικωμένα ξύλινα δάπεδα, τα Laminate καθώς και τα πλαστικά δάπεδα.

Βαφή πολλαπλών χρήσεων για εξωτερικές ανακαινίσεις.

Χρώμα Πολλαπλών επιφανειών όπως ξύλο, μελαμίνη, laminate, μη σιδηρούχα μέταλλα (αλουμίνιο, χαλκός, ψευδάργυρος, χρώμιο, ορείχαλκος), πλακάκια τοίχου, επιφάνειες εργασίας, τοίχοι με ταπετσαρία ή βαμμένοι.

Προβάλλονται 13 - 24 από 42 αντικείμενα