Λίστα προϊόντων Syntilor

Η Syntilor έχει δημιουργηθεί από το group Blanchon. Το 1970, αυτή η ειδική εταιρεία παραγωγής προϊόντων για την προστασία και την διακόσμηση του ξύλου λανσάρει ένα νέο σήμα ώστε να διαδώσει τα προϊόντα της και να επωφεληθεί της εμπειρογνωμοσύνης της και το ευρύ κοινό. Μέχρι εκείνη την στιγμή τα προϊόντα αυτά ήταν διαδομένα και προορίζονταν μόνο για επαγγελματίες.

Η Syntilor έχει δημιουργηθεί από το group Blanchon. Το 1970, αυτή η ειδική εταιρεία παραγωγής προϊόντων για την προστασία και την διακόσμηση του ξύλου λανσάρει ένα νέο σήμα ώστε να διαδώσει τα προϊόντα της και να επωφεληθεί της εμπειρογνωμοσύνης της και το ευρύ κοινό. Μέχρι εκείνη την στιγμή τα προϊόντα αυτά ήταν διαδομένα και προορίζονταν μόνο για επαγγελματίες.


Ο ιδρυτής της Syntilor, η εταιρεία Blanchon είχε μια ιστορία που ξεκινά από την αρχή της πρώτης βιομηχανικής επανάστασης:
1832: Ο André Blanchon δημιουργεί την βιομηχανία που ειδικεύεται στην κατασκευή βαφών πρώτης ποιότητας και χρωστικών ουσιών για την μεταξουργία της Λυών. 1900: Γίνεται ανάπτυξη και διαφοροποίηση σε προϊόντα και παράγωγα ειδικής επεξεργασίας για ξύλο και δέρματα.  1940: Ο προσανατολισμός είναι καθαρός: εφεξής η Blanchon κατασκευάζει βερνίκια και χρώματα για παρκέ. 1950: Η Blanchon γίνεται ο πρώτος γάλλος κατασκευαστής βερνικιών για παρκέ. 1954: Έναρξη ενός εντελώς νεωτεριστικού βερνικιού με βάση την πολυουρεθάνη. 1970: Δημιουργία της φίρμας και του σήματος Syntilor.1989: Γίνεται η έναρξη και πιστοποίηση του σήματος Aquarethane®, η Syntilorείναι πρωτοπόρος στην δημιουργία προϊόντων πολυουρεθάνης  με βάση το νερό.


Σήμερα, η εταιρία Syntilor είναι ένας εκ των πρώτων παραγωγών εταιρειών που εξειδικεύεται στην προστασία και την διακόσμηση κάθε είδους ξύλινων επιφανειών. Περισσότεροι από 5.000 διαφορετικοί κωδικοί  προϊόντων στα του βερνίκια, βερνίκια εμποτισμού,  βερνίκια πατωμάτων, βαφές ξύλου, βαφές δαπέδων κτλ. εξασφαλίζουν την προστασία και τον εξωραϊσμό του ξύλου και άλλων υλικών, σεβόμενοι τον άνθρωπο και το περιβάλλον.


Επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα της εταιρίας Syntilor

Περισσότερα
ανά σελίδα

Πολλαπλές διαφορετικές επιφάνειες: έπιπλα (από μελαμίνη, laminate, ήδη βαμμένα ή βερνικωμένα) πλακάκια τοίχου, επιφάνειες εργασίας, καλοριφέρ.

Ειδικό βερνίκι που εφαρμόζεται πάνω από το Χρώμα Ανακαίνισης για Μπάνια RENOV’ SALL DE BAINS® της Syntilor και προσδίδει μεγαλύτερη προστασία (πχ. Σε πλακάκια τοίχου εντός ντουζίερας, πάγκους εργασίας κτλ).

Χρώμα Πολλαπλών επιφανειών: απ’ευθείας! Δάπεδα διαφορετικών επιφανειών : παρκέ (απλό, βαμμένο, βερνικωμένο), Lamimate, Πλακάκια, Σκυρόδεμα / τσιμέντο, σκάλες (βαμμένες, κεραμικά πλακάκια, τσιμέντο), από ειδικές ρητίνες. Βελτιωμένη Προσκόλληση: παρκέ, πλακάκια, laminate…

PARQUETS VITRIFIÉS ET STRATIFIÉS Ανανεωτικό σαπούνι, που επαναφέρει την λάμψη σε  ξύλινα πατώματα με βερνίκι ή  και προ-γυαλισμένα, Laminate και πλαστικά δάπεδα.

Ειδικό αστάρι νερού για κάθε είδους ξύλινο πάτωμα. Στεγνώνει γρήγορα. Άοσμο.

Βερνίκι αντισκωριακής δράσης. Διατηρεί την υφή της επιφάνειας. Εύκολο στην εφαρμογή. Υψηλή αντοχή σε ακτίνες UV και καιρικές συνθήκες. Χρήση σε όλα τα σιδηρούχα μέταλλα που περιέχουν σίδηρο ή χάλυβα, παλιές ή/και οξειδωμένες επιφάνειες. Σατέν, ματ και γυαλιστερό.

Άχρωμο Ματ βερνίκι νερού πολυουρεθάνης εξωτερικής και εσωτερικής χρήσεως με φίλτρα προστασίας αντι UV.

Bερνίκι πολυουρεθάνης εξωτερικής και εσωτερικής χρήσεως νερού με φίλτρα αντι UV προστασίας. Προσδίδει μεγάλη ελαστικότητα και μακροχρόνια αντοχή. Διατίθεται σε άχρωμο και 6 αποχρώσεις ξύλου σε γυαλιστερό και σατινέ φινίρισμα. Αραίωση με Νερό.

TOUTES PEINTURES MURALES Η Syntilor δημιούργησε το Vernis de Protection - Βερνίκι Προστασίας για να ενισχύσει τη δύναμη των χρωμάτων εσωτερικού χώρου.

Πολυουρεθανικό βερνίκι θαλάσσης νερού εξωτερικής χρήσης. Πολύ γυαλιστερό διαφανές με πολύ μεγάλη ελαστικότητα. Ανθίστανται στη διάβρωση που προκαλεί η αλμύρα και το ιωδίο. Ιδανικό για σκάφη και παραθαλάσσιες περιοχές. Περιέχει φίλτρα αντι UV προστασίας. Αραίωση με Νερό.

Προβάλλονται 25 - 36 από 42 αντικείμενα