Λίστα προϊόντων Armourcoat

Ονομάστηκε έτσι από την χαρακτηριστική πέτρα της Βενετίας. Είναι ένα συνδυασμός απο σβησμένο ασβέστη, ανκυκλωμένο μάρμαρο και ειδικά ορυκτά πρόσθετα. Είναι γεμάτο από επιφανειακή κίνηση και δημιουργεί μια ματ και λεπτή εμφάνιση λείας πέτρας.

To Perlata είναι ένα κομψό διακοσμητικό φινίρισμα λεπτού «σπινθηρίσματος» και γυαλάδας, που δημιουργεί όπου εφαρμόζεται οπτική κίνηση. Με μια χαμηλή γυαλάδα, η εφαρμοσμένη επιφάνεια είναι γεμάτη από κίνηση και χρωματικούς τόνους.

Tο Armourcoat polished plaster είναι ένα φυσικό ορυκτό υλικό που αποτελείται από ενυδατωμένο ασβέστη, θραυσμένο μάρμαρο και τσιμέντο που συνδυάζονται με ειδικές πρόσθετες ουσίες για να ελεγχθούν τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Το νέο εντυπωσιακό προϊόν Rusteel® προσφέρει το εφέ μιας αυθεντικά σκουριασμένης μεταλλικής επιφάνεια ή μεταλλικής πατίνας, δημιουργώντας την εικόνα μιας παλαιάς, ανεμοδαρμένης-πολυκαιρισμένης, μεταλλικής επιφάνειας. Αυτό το πολυκαιρισμένο φινίρισμα χάλυβα δημιουργείται από ένα χρώμα με βάση το νερό με μεταλλικά σωματίδια τα οποία φυσικά παλαιώνουν όταν...

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα