Βερνίκια  Βρέθηκαν 18 προϊόντα

ανά σελίδα

Βερνίκι εμποτισμού κερώδους φινιρίσματος (Σατινέ). Αντι UV προστασία, αναπνέων - υδρόφοβο. Άχρωμο και 55 αποχρώσεις μέσω μηχανής χρωματισμού.

Βερνίκι εμποτισμού Νερού σε άχρωμο, λευκό και 13 απoχρώσεις ξύλου. Προϊόν υδρόφοβο, περιέχει φίλτρα προστασίας αντί-UV. Χρήση εξωτερική - εσωτερική. Εγγύηση έως οκτώ (8) χρόνια. Μη τοξικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Βερνίκι εμποτισμού ΝΕΡΟΥ πολυουρεθανικής σύνθεσης σε 'Αχρωμο, Λευκό και  10 Αποχρώσεις ξύλου. Υδρόφοβο, αναπνέων, περιέχει φίλτρα αντί-UV. Δεν δημιουργεί κρούστα και δεν ξεφλουδίζει. Ειδικά για Εξωτερική αλλά και Εσωτερική χρήση. Προσδίδει στο ξύλο μακροχρόνια προστασία.

Βερνίκι εμποτισμού ξύλου πολυουρεθανικής σύνθεσης με βάση χαμηλής οσμής διαλύτες. Σε 6 Αποχρώσεις ξύλου + Άχρωμο. Υδρόφοβο, αναπνέων, περιέχει φίλτρα αντί-UV. Δεν δημιουργεί κρούστα και δεν ξεφλουδίζει. Ειδικά για Εξωτερική αλλά και Εσωτερική χρήση. Προσδίδει στο ξύλο μακροχρόνια προστασία.

Bερνίκι πολυουρεθάνης εξωτερικής και εσωτερικής χρήσεως νερού με φίλτρα αντι UV προστασίας. Προσδίδει μεγάλη ελαστικότητα και μακροχρόνια αντοχή. Διατίθεται σε άχρωμο και 6 αποχρώσεις ξύλου σε γυαλιστερό και σατινέ φινίρισμα. Αραίωση με Νερό.

Πολυουρεθανικό βερνίκι θαλάσσης νερού εξωτερικής χρήσης. Πολύ γυαλιστερό διαφανές με πολύ μεγάλη ελαστικότητα. Ανθίστανται στη διάβρωση που προκαλεί η αλμύρα και το ιωδίο. Ιδανικό για σκάφη και παραθαλάσσιες περιοχές. Περιέχει φίλτρα αντι UV προστασίας. Αραίωση με Νερό.

Βερνίκι αντισκωριακής δράσης. Διατηρεί την υφή της επιφάνειας. Εύκολο στην εφαρμογή. Υψηλή αντοχή σε ακτίνες UV και καιρικές συνθήκες. Χρήση σε όλα τα σιδηρούχα μέταλλα που περιέχουν σίδηρο ή χάλυβα, παλιές ή/και οξειδωμένες επιφάνειες. Σατέν, ματ και γυαλιστερό.

8 Xρόνια ΑΧΡΩΜΟ προϊόν για την ολοκληρωτική προστασία του ξύλου εξωτερικά. Προϊόν 3-1. Προστατεύει, συντηρεί και καλλωπίζει όλες τις κάθετες ξύλινες εξωτερικές επιφάνειες. Δεν επιτρέπει την γήρανση (γκριζάρισμα), και το σκάσιμο των επιφανειών. Μοναδικό αντί-UV σύστημα προστασίας. Όψη φυσική Ματ.

Γυαλιστερό Βερνίκι και βερνίκι Εμποτισμού 2 σε 1. Μια πραγματική τεχνολογική καινοτομία από το εργαστήριο έρευνας και τεχνολογίας Syntilor Research. Αυτό τo 2 σε 1 βερνίκι, εμποτίζει το ξύλο σε βάθος σαν ένα βερνίκι εμποτισμού, ενώ το προστατεύει από τις άσχημες εξωτερικές επιθέσεις ως γυαλιστερό βερνίκι σκαφών. Ο ειδικός αυτός τύπος ρητινών πολυουρεθάνης...

Εύκαμπτος υδατοδιαλυτός ξυλόστοκος ενισχυμένος με ίνες υάλου. Αντεπεξέρχεται έως και 20% σε διαστολές του ξύλου. Ελάχιστη συρρίκνωση. Στεγνώνει γρήγορα σε 2 ώρες. Πολύ εύκολο στο τρίψιμο. Μπορεί να επαναβαφή και να βερνικωθεί  όταν στεγνώσει.

Ακρυλικό βερνίκι νεφτιού κατάλληλο για την προστασία των Gold, Silver & Fluo χρωμάτων. Χρήση εξωτερική - εξωτερική.

Eντομοκτόνο και μυκητοκτόνο συντηρητικό ξύλου για χρήση ως θεραπευτικό και προληπτικό. Eνάντια των ξυλοφάγων εντόμων που καταστρέφουν το ξύλο.

Προβάλλονται 1 - 12 από 18 αντικείμενα