Τσιμεντοειδή επίστρωματα - Τσιμεντοκονία  Βρέθηκαν 7 προϊόντα

Το Microcemento είναι ένα έγχρωμο τσιμεντοειδές επίστρωμα (ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ) πάχους 1-2 mm. Εφαρμόζεται για την ανακαίνιση των υπαρχόντων δαπέδων από κεραμικά πλακάκια, μωσαϊκά κτλ..

Το Microbeton είναι ένα έγχρωμο τσιμεντοειδές επίστρωμα (ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ) πάχους 2-3 mm. Εφαρμόζεται για την ανακαίνιση των υπαρχόντων δαπέδων από κεραμικά πλακάκια, μωσαϊκά κτλ..

Χοντρόκοκο πρόσμικτο (σκόνη) που χρησιμοποιείται ώς πρόσθετο σε μέγιστη αναλογία 1:2,5 με το Microbeton σαν 1η στρώση σε επιφάνειας όπως πλακάκια με βαθύ αρμό, παλιές άγριες τσιμεντοκονίες, άγριο μπετόν κ.τ.λ.

Πυκνό και κολλώδες πρόσμικτο, ακαμψίας για το Microcemento και το Microbeton. Είναι υγρό ακρυλικό συμπολυμερές γαλάκτωμα, μη εύφλεκτο και μη-διαβρωτικό.

Πορώδες ακρυλικό σφραγιστικό ιδανικό και για φθαρμένα δάπεδα και την σφράγιση των Microcemento και  Microbeton πριν την εφαρμογή του κερίου Cera.

Ακρυλικό κερί για την τελική προστασία των Microcemento και  Microbeton.

Συνεχόμενη επένδυση τοίχων και δαπέδων, για εξωτερική και εσωτερική χρήση με βάση ακρυλικά πολυμερή και επιλεγμένα φυσικά χαλαζιακά αδρανή (κόκκοι μαρμάρου).

Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα