Επισκευαστικοί στόκοι  Βρέθηκαν 12 προϊόντα

Εύκαμπτος υδατοδιαλυτός ξυλόστοκος ενισχυμένος με ίνες υάλου. Αντεπεξέρχεται έως και 20% σε διαστολές του ξύλου. Ελάχιστη συρρίκνωση. Στεγνώνει γρήγορα σε 2 ώρες. Πολύ εύκολο στο τρίψιμο. Μπορεί να επαναβαφή και να βερνικωθεί  όταν στεγνώσει.

Ενισχυμένο ελαστικό μίγμα με ίνες υάλου. Υψηλή ελαστικότητα, συνοχή και ευκαμψία. Ενισχυμένο με ίνες υάλου, δεν ρηγματώνει. Αντικαθιστά τις  ελαστικές ταινίες και το ύφασμα γεφύρωσης ρωγμών. Ανθεκτικό στο νερό και την γήρανση.

Ελαστική μαστίχη (ελαστομερής στόκος) για την πλήρωση και σφράγιση μεγάλων και δυναμικών ρωγμών. Μεγάλη γεμιστική ικανότητα. Μόνιμη ελαστικότητα (-10°C έως +70°C). Ενισχυμένο με μικροϊνες υάλου. Άριστη πρόσφυση στα υποστρώματα τοιχοποιίας.

Ελαφρύς στόκος πούδρας. Μέγιστη γεμιστική ικανότητα με ελάχιστο βάρος. Δεν συρρικνώνεται και δεν σκάει. Προσδίδει μια ομαλή, λεία και πολύ λευκή επιφάνεια.

Έτοιμος προς χρήση Λευκός Ακρυλικός στόκος σε πάστα. Λείο φινίρισμα, άριστη πρόσφυση, εύκολο τρίψιμο και λείανση. Μειώνει την απορροφητικότητα του υποστρώματος και εξοικονομεί χρώμα. Για εσωτερικές επιφάνειες  από γύψο, γύψινα, τσιμέντο, σκυρόδεμα ή ξύλο.

Έτοιμος γεμιστικός στόκος με μικροίνες. Γεμίζει τρύπες και ρηγματώσεις έως και 10mm. Δεν συρρικνώνεται. Εξαιρετική πρόσφυση σε σοβά, γύψο, γυψοσανίδα, οπλισμένο σκυρόδεμα, κυψελοειδές σκυρόδεμα, τσιμέντo, τούβλα, πέτρα, παλαιοί βαμμένοι τοίχοι, ασταρωμένο ξύλο, πολυστερίνη κτλ. Αναμιγνύεται και τρίβεται εύκολα, χρήση εσωτερική.

Έτοιμος γεμιστικός ακρυλικός στόκος με μικροίνες. Υψηλή ανθεκτικότητα σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες. Χωρίς όριο πάχους. Επαναβάφεται μετά από 24 ώρες.

Επισκευαστικό Σκυροδέματος και αδιάβροχος επισκευαστικός στόκος. Προϊόν Αδιάβροχο και ανθεκτικό στην Ενανθράκωση. Διαπερατό από τους υδρατμούς και το CO2. Δεν απελευθερώνει αλκάλια, μπορεί να επαναβαφεί μετά από 48 ώρες

Wood & Timber Reconstruction and Repair Filler - Στόκος Ανάπλασης και Επισκευής ξύλου.

Ταχυστέγνωτος ελαφρύς στόκος πούδρας για εξωτερική χρήση. Γέμισμα οπών και ρωγμών χωρίς όριο. Εφαρμογή σε σκυρόδεμα, κυψελωτό σκυρόδεμα, τσιμέντο, τσιμεντόλιθους, τούβλα, σοβά, ξύλο κτλ. Ενισχυμένος με ίνες υάλου. Εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε πάχος χωρίς να συρρικνώνει ή να ρηγματώνει.

'Ετοιμος προς χρήση ελαφρύς επισκευαστικός στόκος για το γέμισμα, σπατουλάρισμα και την ανακαίνιση κάθε είδους εξωτερικής επιφάνειας πριν την τελική βαφή. Υψηλή ικανότητα πλήρωσης, μπορεί να εφαρμοστεί σε στρώσεις 5 mm χωρίς συρρίκνωση. 

Τσιμεντοειδούς σύνθεσης Κόλλα εξομάλυνσης και τοποθέτησης θερμομονωτικών πλακών διογκωμένης και εξηλασμένης πολυστερίνης καθώς και ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ για συστήματα Εξωτερικής θερμομόνωσης.

Προβάλλονται 1 - 12 από 12 αντικείμενα