Υποστρώματα  Βρέθηκαν 27 προϊόντα

ανά σελίδα

Χρώμα & Αντισκωριακό σε ένα προϊόν. Εφαρμόζεται απευθείας πάνω στη σκουριά ή σε καινούρια σίδερα χωρίς χρήση μίνιου ή άλλου αντισκωριακού ασταριού. Λευκό + 5 χρώματα. Αραίωση με WS, σύνθεση Gel για να μην «κρεμάει» στο πέρασμα.

Υψηλής ποιότητας αστάρι προετοιμασίας με βάση διαλύτες με μειωμένο ΠΟΕ,  για ξύλο, μεταλλο, τοίχο, γυψοσανίδα κ.τ.λ.

Υψηλής ποιότητας αστάρι προετοιμασίας με βάση το ΝΕΡΟ  για ξύλο, μεταλλο, τοίχο, γυψοσανίδα κ.τ.λ.

Ειδικό υπόστρωμα πολύ υψηλής απόδοσης για ξύλα που λόγω της ταννίνης που περιέχουν δεν επιτρέπουν τον βαθύ εμποτισμό. Εφαρμόζεται πριν το βερνίκι εμποτισμού, βερνίκι, ριπολίνη ξύλου κτλ. Δεν αλλάζει η αρχική απόχρωση του ξύλου. Προτείνεται ειδικότερα για: Δρυς, Έλατα Douglas, Meranti, Kαστανιά, Limba, Εξωτική ξυλεία.

Είναι ένα πολλαπλών χρήσεων αστάρι με βάση συνθετικές ρητίνες. Το προϊόν είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζεται πριν την εφαρμογή των HARD WAX OIL ή άλλων τελικών προϊόντων λαδιού για πατώματα και ειδικά όταν πρόκειται για εξωτική ξυλεία (κυρίως ιρόκο, merbau, IPE και teak) και σε ορισμένα ευρωπαϊκά ελαιώδη ξύλα (ελιά).

Λευκό Αστάρι και χρώμα νερού πολλαπλών επιφανειών.  Εξαιρετική πρόσφυση σε μη πορώδεις επιφάνειες, εμπεριέχει και αναστολείς σκουριάς.

Eντομοκτόνο και μυκητοκτόνο συντηρητικό ξύλου για χρήση ως θεραπευτικό και προληπτικό. Eνάντια των ξυλοφάγων εντόμων που καταστρέφουν το ξύλο.

Είναι Αστάρι νερού υψηλής ποιότητας ιδανικό για κάθε νέα άβαφη επιφάνεια ή σαθρό τμήμα τοίχων και οροφών. Είναι ιδανικό για την προετοιμασία νέων επιφανειών (σπατουλαρισμένων ή μη) ή τοπικών επισκευών.

Γυαλιστερό σμάλτο νερού 3 σε 1 ιδανικό για την προστασία και βαφή μεταλλικών και ξύλινων επιφανειών και αντικειμένων αλλά και ειδικών επιφανειών που είναι σκουριασμένες ή γαλβανισμένες.

Αστάρι προετοιμασίας πριν την εφαρμογή των: Klondike Corten & Klondike Ferro.

Ειδικού τύπου αστάρι προετοιμασίας για κάθετα πλακάκια μπάνιου ή κουζίνας, πριν την εφαρμογή των Segui il tuo ISTINTO και  MURO Naturale. Γεμίζει και προετοιμάζει τις επιφάνειεις.

ΧΡΩΜΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ & ΜΠΑΝΙΑ

Προβάλλονται 1 - 12 από 27 αντικείμενα