Προϊόντα για τοίχους  Βρέθηκαν 42 προϊόντα

ανά σελίδα

Ματ Πλαστικό χρώμα υψηλής περιεκτικότητας με ποιοτικές πρώτες ύλες

Το πιο φιλικό στο περιβάλλον πλαστικό χρώμα, παρέχει τελική απόδοση με αξιοθάυμαστο βάθος χρώματος και ματ φινίρισμα.

Χαμηλής γυαλάδας ριπολίνη ΝΕΡΟΥ, μεγάλη αντοχή στην υγρασία και τις φθορές.

Χαμηλής οσμής και γυαλάδας παραδοσιακή ριπολίνη διαλύτου με μειωμένες ΠΟΕ

Χρώμα Πολλαπλών επιφανειών όπως ξύλο, μελαμίνη, laminate, μη σιδηρούχα μέταλλα (αλουμίνιο, χαλκός, ψευδάργυρος, χρώμιο, ορείχαλκος), πλακάκια τοίχου, επιφάνειες εργασίας, τοίχοι με ταπετσαρία ή βαμμένοι.

Πολλαπλές διαφορετικές επιφάνειες: έπιπλα (από μελαμίνη, laminate, ήδη βαμμένα ή βερνικωμένα) πλακάκια τοίχου, επιφάνειες εργασίας, καλοριφέρ.

Το χρώμα του νερού που καλύπτει λεκέδες οριστικά και για πάντα. Εσωτερικής & Εξωτερικής Χρήσης. Χρώμα προετοιμασίας (αστάρι) αλλά κα τελικό φινίρισμα βαφής τοίχων και οροφών.

Ο στόκος για όλες τις δουλειές Γέμισμα: Γεμίζει τρύπες και κενά έως 50 mm (5 εκατοστά) εύκολα χωρίς συρρίκνωση, σκάσιμο ή ρηγμάτωση. Τελικό φινίρισμα: παρέχει ένα λεπτό, λείο και λιγότερο απορροφητικό φινίρισμα.

Στόκος σε σκόνη. Ευέλικτος ελαφρύς στόκος για την εξομάλυνση, την ανακαίνιση και την πλήρωση με ιδιότητες για ακουστική και θερμική μόνωση. Σε 2 συνθέσεις ανάλογα με τον χρόνο εργασίας: 2 έως 6 ώρες

Θερμομονωτικό Χρώμα Νερού με μονωτικά μικροσφαιρίδια. Υψηλής ικανότητας θερμική μόνωση. Μειώνει τη συμπύκνωση.

Αρμόστοκος πλακιδίων. Άριστη πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες. Βαθύ λευκό φινίρισμα. Ιδανικό για κουζίνες και μπάνια. Ανθεκτικό στο νερό, την υγρασία και την μούχλα.

Πρόσθετο σε μορφή συμπυκνωμένης πάστας, που περιέχει μυκητοκτόνα και αντιμουχλικά δραστικά συστατικά. Αναμιγνύεται σε κάθε είδους υδροδιαλυτά χρώματα και βερνίκια έτσι ώστε να παρεμποδίζεται ή μούχλα και ο σχηματισμός βρύων και μυκήτων.

Προβάλλονται 1 - 12 από 42 αντικείμενα