INTELLIGENT PAINTS

Η ευφυέστερη επιλογή τόσο για το σπίτι σας όσο και για την οικογένειά σας, τα "Ευφυή χρώματα" μας είναι ασφαλή για τα παιδιά και φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς να διακυβεύεται το σήμα κατατεθέν τους που είναι το βάθος χρώματος και το πολύ επίπεδο φινίρισμα.

Εκτός από την παροχή ενός πανέμορφου φινιρίσματος, τα «Ευφυή» χρώματα νερού είναι ανθεκτικά και έτοιμα για σκληρή χρήση, κατασκευάζονται για να αντισταθούν στη φθορά που παράγεται στο σύγχρονο σπίτι. Σε περίπτωση ατυχήματος, τα " Ευφυή" χρώματα είναι πλενόμενα, παρέχοντας το τέλειο φινίρισμα για χώρους υψηλής κυκλοφορίας ενός σπιτιού, όπως διάδρομοι και εξωτερικές επιφάνειες. Είναι επίσης εύκολα στην εφαρμογή, γρήγορου στεγνώματος και χαμηλής οσμή, που σημαίνει ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε το έργο σας γρήγορα.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με απόλυτη εμπιστοσύνη στις περισσότερες επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων γυψοσανίδων, σπατουλαριστών, ξυλεπενδύσεων, καλοριφέρ ακόμη και εξωτερικά.

INTELLIGENT MATT EMULSION

Μια τελείως ματ, αλλά εντελώς πλενόμενη εναλλακτική λύση σε σχέση με τα παραδοσιακά πλαστικά χρώματα, το ανθεκτικό και απολύτως πλενόμενο φινίρισμα του “Intelligent Matt”, είναι ιδανικό για τοίχους σε περιοχές υψηλής κυκλοφορίας όπως διάδρομοι, καθιστικά και οικογενειακά δωμάτια.

Σε περίπτωση ατυχημάτων, οι τοίχοι μπορούν απλώς να πλυθούν με χλιαρό νερό που το καθιστά ιδανικό για βρεφονηπιακούς σταθμούς και κουζίνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

INTELLIGENT EGGSHELL

Το κομψό φινίρισμα της ριπολίνη νερού χαμηλής γυαλάδας "Intelligent Eggshell", είναι το τέλειο φινίρισμα για ξυλουργικές εργασίες βαφής αλλά και τοίχους όπου απαιτείται καθολική αντοχή!

Χρησιμοποιήστε την ριπολίνη Intelligent Eggshell για τις πόρτες, τα κουφώματα, τα ξύλινα πλαϊνά χωρίσματα, τις επενδύσεις και τα έπιπλα. Είναι επίσης προϊόν κατάλληλο για τοίχους κουζίνας ή μπάνιου ακόμη και για το εσωτερικό ντουζιέρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

INTELLIGENT GLOSS

Με ένα εκλεπτυσμένο φινίρισμα υψηλής γυαλάδας, η ριπολίνη νερού “Intelligent Gloss” μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τις εσωτερικές όσο και για τις εξωτερικές ξυλεπενδύσεις.

Μια πολύ δημοφιλής επιλογή για πόρτες εισόδων, αντανακλά το φως και παρέχει μια ξεχωριστή αντίθεση δίπλα σε μια ματ επιφάνεια. Δείτε τις διαθέσιμες αποχρώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

INTELLIGENT EXTERIOR EGGSHELL

Η ριπολίνη νερού ανοιχτού πόρου 'Intelligent Exterior Eggshell' είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος ανανέωσης του υπαίθριου χώρου σας.

Είναι ένα «χωρίς ανάγκη υποστρώματος» προϊόν, χαμηλής γυαλάδας και εξαιρετικά ελαστικό, κατάλληλο για όλες τις εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες και ξυλεπενδύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Στην ίδια κατηγορία

Σχετικά